Follow us

Έκτορας Μποτρίνι: «Καταστροφή, τρομερό πλήγμα για τη γαστρονομία αυτό που συμβαίνει»

Για το μεγάλο πλήγμα για τον τομέα της γαστρονομίας λόγω των μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μίλησε από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Έκτορας Μποτρίνι

Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει να "καταστροφή" ενώ τόνισε ότι το πλήγμα είναι μεγάλο όχι μόνο για τους εστιάτορες αλλά και για προμηθευτές , παραγωγούς κλπ.

Ο Μποτρίνι έδωσε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Βασικά πηγαίνουμε βήμα βήμα, να περάσει αυτό το κακό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή για όλο τον κόσμο, να κοιτάξουμε να έχει ο κόσμος την υγεία του και την επόμενη μέρα θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε.Είναι φοβερό πλήγμα για τη γαστρονομία και ότι συνεπάγεται αυτό, προμηθευτές, πρωτογενής παραγωγή, είναι μια καταστροφή, θα έλεγα".

Διάβασε περισσότερα!

Διαβάστε Ακόμα