Follow us

Τζώρτζ Παπακώστας VS Ελένη Μενεγάκη: Τα σχόλια στο «Πρωινό»: «Δεν νομίζω να τον ξαναδούμε στην “Ελένη”»

Το περιστατικό με το «λάθος» του Τζωρτζ Παπακώστα που τον έκανε να μην εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, δεν έμεινε ασχολίαστο από το «Πρωινό».

 Ελένη Μενεγάκη / Τζορτζ Παπακώστας

Η παρέα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 έδειξε να διαφωνεί για το τι πραγματικά έγινε και πώς αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο ο Θέμης Γεωργαντάς που φάνηκε πιο συγκαταβατικός αρχικά για ό,τι έγινε, τελικά σχολίασε: «Δεν νομίζω να τον ξαναδούμε ποτέ στην εκπομπή» με τη Σοφία Τουντούρη να συμφωνεί μαζί του.

Για την ιστορία ο Τζωρτζ Παπακώστας είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στην «Ελένη» το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ τα ξημερώματα της ίδιας μέρας ανακοίνωσε μέσω instagram πως έκανε λάθος στην κράτηση των εισιτήριων και θα έπρεπε να φύγει από την Ελλάδα αρκετές ώρες πριν την εμφάνισή του στην εκπομπή. Μάλιστα, έντονα σχολιάστηκε και ο τρόπος που ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη την απουσία του, δηλαδή μέσω instagram stories στα οποία έκανε ως επί το πλείστον χιούμορ με το ατυχές περιστατικό.

Τελικά στη θέση του για να μαγειρέψει τη συνταγή του βρέθηκε ο Πέτρος Συρίγος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr