Σε μια αποκάλυψη που αφορά τους ανθρώπους που ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε η Άννα Ζηρδέλη μέσα από την εκπομπή "Ώρα για Ψυχαγωγία" το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου.
Η δημοσιογράφος παραδέχτηκε χαριτολογώντας ότι "στοκάρει" το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη και πρόσεξε ποιους από τους παλιούς συνεργάτες της ακολουθεί αλλά και ποιους δεν ακολουθεί η παρουσιάστρια.
"Βλέπω ότι δεν ακολουθεί έναν αγαπημένο, πιστό συνεργάτη της που δεν έφυγε ποτέ από την Ελένη. Ήταν φίλοι πάντα στο instagram και είχε δηλώσει "κάθομαι και σε χαζεύω όταν πας σε κάποια εκπομπή", είπε χαρακτηριστικά η Άννα Ζηρδέλη.
Έπειτα αποκαλύφθηκε ότι ο συνεργάτης αυτός είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.
Επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση;
Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε αποκλειστικά στη Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης 8 Ιανουαρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόωρη διακοπή της Ελένης Τσολάκη, την αντικατάστασή της από την Κατερίνα Καραβάτου και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.
"Το περιμέναμε για την Ελένη Τσολάκη. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να δοθεί περισσότερος χρόνος. Θα υπάρξει αντικατάσταση από την Κατερίνα Καραβάτου. Το θέμα είναι θα είναι 10 - 1 ή 3-5; Έχει συμβόλαιο η Ελένη Τσολάκη, είπε για την πρόωρη διακοπή της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη.
Η δήλωση της δημοσιογράφου για την Ελένη Μενεγάκη
Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έκανε ωστόσο και μια αναπάντεχη δήλωση που αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη.
"Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει. Οι πληροφορίες που έχω είναι πολύ έγκυρες και πολύ σοβαρές. Εκτός αν γίνει η ανατροπή. Δεν ξέρω αν θα υπογράψει με τον ΑΝΤ1 δεν θα πάρεις από μένα αυτό τώρα. Θεωρώ ότι θα τη δούμε όμως από τον Σεπτέμβριο σε εκπομπή".
Ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε λίγο σκεπτική για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο:
"Εγώ δεν νομίζω ότι ισχύει, αλλά αν επέστρεφε κάπου θα ήταν ο ΑΝΤ1", είπε η Κατερίνα Καινούργιου. . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . .
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr