Follow us

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Σπύρος Δαρσινός, έσωσε χελώνα από τις πυρκαγιές σε ζωντανή μετάδοση

Η κίνηση ανθρωπιάς από τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Σπύρο Δαρσινό

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες έδωσαν από νωρίς το πρωί οι πυροσβέστες στον Κουβαρά, με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ να βρίσκεται στο σημείο για να μεταδώσει το σχετικό ρεπορτάζ. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, μάλιστα, ο δημοσιογράφος βρήκε μια τραυματισμένη, από τη φωτιά, χελώνα, την οποία και διέσωσε.

Η σπουδαία κίνηση του δημοσιογράφου

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της δύσκολης τηλεοπτικής μετάδοσης, λόγω της πυρκαγιάς, ο Σπύρος Δαρσινός εντόπισε στα χόρτα τη χελώνα, η οποία είχε καεί στα πόδια και τα πλευρά. Ο ίδιος άμεσα έπιασε τη χελώνα για να τη σώσει και την κράτησε στα χέρια του, για να βεβαιωθεί πως το ζώο είναι καλά.

"Μισό λεπτό. Είναι ένα χελωνάκι, το οποίο βρισκόταν εδώ. Φαίνεται να είναι καλά αλλά πρέπει να έχει καεί σε κάποιο σημείο" σημείωσε ο ρεπόρτερ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Ο Νίκος Αλιάγας επέστρεψε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ - Η επίσκεψη που ξύπνησε αναμνήσεις & οι συζητήσεις για το μέλλον

Μια επίσκεψη με έντονο συμβολισμό πραγματοποίησε ο Νίκος Αλιάγας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, επιστρέφοντας στον χώρο όπου ξεκίνησαν τα πρώτα βήματα της δημοσιογραφικής του πορείας. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της δημόσιας τηλεόρασης, Γιάννη Παπαδόπουλο, περιηγήθηκε στους χώρους της ΕΡΤ και θυμήθηκε σημαντικές στιγμές από το παρελθόν.

24 Ιουλ 2026 13:30
 
Διαφήμιση