Follow us

Αυστηρή παρατήρηση του επιστάτη στη Φάρμα: "Αν ξαναδώ τέτοια κατάσταση θα χάσετε το φαΐ της ημέρας"

Δύσκολο ξεκίνημα για τους διαγωνιζόμενους της Φάρμας

Με μια αυστηρή παρατήρηση και ταυτόχρονα προειδοποίηση ξεκίνησε η τρίτη μέρα των διαγωνιζόμενων στη "Φάρμα", αφού ο επιστάτης δε "μάσησε" τα λόγια του αναφορικά με τις δουλειές που δεν είχε κάνει η γαλάζια ομάδα, αναφορικά με τη φροντίδα των ζώων.

Παρατηρώντας το τι δεν έχει συμβεί, ο φετινός επιστάτης τόνισε: "Αυτό το έχουμε για ομορφιά Βάγκο; Έπρεπε να είχαν βγει. Την ελληνική ταινία 'Για ποιον χτυπά η κουδούνα' την έχεις δει'; Όχι για εσένα. Για εσάς όλους. Δεν έπρεπε να στείλεις κάποιον να ανοίξει στα ζώα; Τέτοια ώρα με τέτοια ζέστη αυτά να είναι εκεί μέσα; Κάτσε να τους ανοίξω γιατί θα σκάσουν εκεί μέσα".

Ο αρχηγός της γαλάζιας ομάδας σημείωσε: "Αφέλειά μας. Έπρεπε να σκεφτούμε τα ζωντανά που είναι εκεί μέσα και σίγουρα τα παιδιά που έχουν περισσότερη εμπειρία έπρεπε να μας έχουν ξυπνήσει νωρίς. Την πατήσαμε αλλά δε θα ξαναγίνει".

Στη συνέχεια και αφού μεταφέρθηκαν σε άλλο χώρο, ο επιστάτης εκνευρίστηκε εκ νέου, αναφέροντας: "Αργηγέ! Εδώ τα ίδια και χειρότερα. Μα οι κότες τέτοια ώρα να είναι κλεισμένες μέσα; Έπρεπε να έχετε ανοίξει ρε παιδιά. Πρέπει να βάλετε μια σειρά. Την επόμενη φορά που θα έρθω, αν ξαναδώ τέτοια κατάσταση θα χάσετε το φαΐ της ημέρας. Τι εννοώ; Ούτε αυγά, ούτε γάλα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags