Την πρεμιέρα του στη συχνότητα του ΣΚΑΪ έκανε το Tempting Fortune, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να καλωσορίζει το τηλεοπτικό κοινό και τους διαγωνιζόμενους στο πιο δελεαστικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.
Το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ ξεκίνησε με τους 12 διαγωνιζόμενους να συστήνουν τους εαυτούς τους και στη συνέχεια να βρίσκονται μπροστά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος ανέφερε "Καλωσήρθατε στο Tempting Fortune. Ήταν μεγάλο ταξίδι σίγουρα. Δεν γνωριζόσασταν πριν, τώρα έχετε γνωριστεί από το ταξίδι ουσιαστικά αλλά θα γνωριστείτε πολύ περισσότερο στην πορεία. Έχουμε δρόμο να διανύσουμε, πολλούς πειρασμούς στο διάβα μας και είμαι περίεργος να δω πώς θα τα καταφέρετε και πώς θα τα πάτε γενικότερα. Αν θα υπάρχει εγκράτεια, αν θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε. Πολλές φορές δε χρειάζεται κιόλας, κακά τα ψέματα".
Σημείωσε μάλιστα: "Θεωρείτε τώρα ότι είναι λίγο εύκολο. Στην πορεία όμως μπορεί να δυσκολέψει και είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα πάει ο καθένας από εσάς και κατά πόσο θα υποκύψει σε έναν πειρασμό ή όχι. Στο τέλος της διαδρομής θα μοιραστείτε 300.000 ευρώ. Σε αντιστοιχία πάει 25.000 ευρώ ο καθένας. Όμως, σε περίπτωση που κάποιος αποχωρήσει, χάνετε αυτόματα 25.000 ευρώ" τόνισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης προκαλώντας σοκ στους παίκτες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr