Follow us

MasterChef | Οι συγγενείς των φιναλίστ στον τελικό του διαγωνισμού

Γεμάτος ο εξώστης στη δεύτερη φάση του τελικού

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στη δεύτερη δοκιμασία του Μεγάλου Τελικού υποδέχτηκαν τη Χριστίνα και τον Λευτέρη οι τρεις κριτές του MasterChef, με τους δύο φιναλίστ να καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να πάρουν την πολυπόθητη νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Μια διπλή έκπληξη περίμενε ωστόσο τους δύο διαγωνιζόμενους, αφού "μαζί μας, μαζί σας, για να σας στηρίξουν και να σας δώσουν θετική ενέργεια... ο εξώστης. Όλα τα παιδιά, οι συμπαίκτες, οι πρώην συμπαίκτες σας, συνοδοιπόροι που μαζί τους κάνατε αυτό το μαγικό ταξίδι" είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Στη συνέχεια όμως ο γνωστός σεφ σημείωσε ότι το παρόν, για ψυχολογική υποστήριξη θα δώσουν και άτομα από την καθημερινή ζωή του Λευτέρη και την Χριστίνας: "Ποιους άλλους έχουμε εδώ; Έχουμε μαζί μας τους δικούς σας ανθρώπους. Οικογένειες, φίλους και συγγενείς" σημείωσε και πάλι ο κριτής του MasterChef, με τους δύο φιναλίστ να υποδέχονται συγκινημένοι αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr