
Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι του Star, "Φάρμα", παρατηρούνται εντάσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, ενώ φαίνεται να έχει διαμορφωθεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο κλίμα για τους παίκτες.
Σημαντική ήταν η δυσαρέσκεια του Νίκου Παρλάντζα και του Γιώργου Γιαννακίδη για την αδυναμία των υπολοίπων να ξυπνήσουν στην ώρα τους για να κάνουν τις δουλειές του στάβλου. Το επεισόδιο είχε και έκτακτα περιστατικά, καθώς ο Γιώργος Γιαννούλας παραπέμφθηκε στο νοσκομείο, λόγω ενός ισχυρού πόνου.
Παρόλο που υπάρχουν ένα σωρό πιάτα για πλύσιμο έξω από το σπίτι, δεν υπάρχει η ίδια θέληση από όλους να κάνουν τις δουλειές τους, με αποτέλεσμα όσοι έχουν αναλάβει μεγαλύτερο όγκο εργασιών να νιώθουν ιδιαίτερα αδικημένοι και κουρασμένοι. Μέσα στη συνθήκη αυτή, φυσικά πρωταγωνιστεί και ο Γιώργος Τσάμης. Η σχέση του με τους υπόλοιπους παίκτες μάλλον δεν πρόκειται να καλυτερεύσει. Μάλιστα, η επιλογή του να αφήσει τα γαϊδουράκια έξω από το παχνί τους, δημιούργησε καινούργιες εντάσεις.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr