Follow us

Survivor All Star | H "πανούργα" Σταυρούλα και η ομάδα που έχασε την δεύτερη ασυλία

Ποιος παίκτης τα "έβαλε" με την Σταυρούλα

Survivor 2022 Σταυρούλα Χρυσαείδη

Ύστερα από την χθεσινή φάρσα του Γιώργου Λιανού, ο Σπύρος Μαρτίκας στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου σχολίασε τις επιλογές των συμπαικτών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μια πρωταπριλιάτικη φάρσα στους "All Star Survivors" βάζοντας τους παίκτες της "μπλε" ομάδας να ψηφίσουν ποιον ή ποια παίκτρια θα ήθελαν από την "κόκκινη" ομάδα να πάει στην δική τους, Ο παίκτης που ψηφίστηκε ήταν ο Σάκης Κατσούλης.

Διαβάστε Επίσης

"Ο Νίκος είναι πολύ κοντά με την Σταυρούλα και σαφώς θα την χρειαζόταν για σύμμαχό του στο παιχνίδι και θα την ήθελε κοντά του. Μία "πανούργα" Σταυρούλα πάντα θα χρειάζεται σε μία ομάδα. Από την άλλη ο Μάριος δεν ήθελε τον Σάκη. Γιατί να μην το θέλει και να νικά η ομάδα και να είναι δυνατή στην συνέχεια του Survivor;" είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του ριάλιτι σχολιάζοντας τις επιλογές των συμπαικτών του.

Στην συνέχεια, οι παίκτες των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με τους "μπλε" να είναι αυτοί που τελικά έχασαν παταγωδώς με το αντρικό κομμάτι να χάνει 6- 0 από τους "κόκκινους" ενώ τα κορίτσια έχασαν με 6-5. Ο Σπύρος Μαρτίκας απέδωσε την ήττα στους δυνατούς παίκτες Γκότση και Πηλίδη που αποβλήθηκαν λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πληρώνουμε τις αμαρτίες των παικτών που αποβλήθηκαν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα