Follow us

MasterChef | Tα σχόλια της Στέλλας για τον Παύλο, η ασυλία που "χάθηκε" και οι τρεις υποψήφιοι

Όσα έγιναν μετά την ομαδική δοκιμασία μπροστά στους κριτές

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

"Φωτιές" άναψε πάλι η ομαδική δοκιμασία στους "ΜasterChefs", οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα μπροστά από τους κριτές για να δούνε πώς τα πήγαν.

Αρχικά και για ακόμα μία φορά η Στέλλα μίλησε με βαριά λόγια για τον συμπαίκτη της στην "κόκκινη" ομάδα, Παύλο με αφορμή τα όσα λέχθηκαν για το πιάτο που είχε αναλάβει. Η παίκτρια είπε χαρακτηριστικά: "Ο Παύλος μόνο γκρίνια είναι και κοιτάζει μόνο να βγάζει την ουρά του απ’ έξω. Κατ’ αρχάς θα ήθελε να είναι στη μπλε ομάδα γιατί εκεί είναι η παρέα του και για την μπλε ομάδα μιλάω για τον Παναγιώτη, τον Άγγελο, τον Μότο και εν μέρει τον Θοδωρή. Είναι σαν να είναι οι… μάγειρες και εμείς! Δηλαδή αυτοί και τα τσουτσέκια! Εμείς είμαστε τα τσουτσέκια. Έχουν αυτό το ύφος και γενικά ο Παύλος έχει και πολύ άσχημη συμπεριφορά και στο σπίτι". H Στέλλα όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά συμπλήρωσε για όλη την "παρέα" του Παύλου λέγοντας: "Είναι πάρα πολύ νευρικός, με πολύ κακό τρόπο. Ο Ηλίας είναι πιο συγκρατημένος μάλλον γιατί γνωρίζει και το παιχνίδι καλύτερα. Τώρα, ο Παναγιώτης είναι μια μιζέρια από μόνος του. Ξυπνάει το πρωί και σέρνεται όλη μέρα. Δηλαδή κουράζομαι να τον βλέπω. Ο Παύλος είναι σκ@τόψυχος. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για αυτόν".

Στην συνέχεια και αφού ανακοινώθηκε ότι η "μπλε" ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε η Πωλίνα που ήταν αρχηγός της ομάδας είχε το δικαίωμα να "προστατέψει" δίνοντας ασυλία έναν παίκτη από την χαμένη ομάδα. Ωστόσο, η επιλογή της βρήκε αντίθετη την Μαρία της "κόκκινης" ομάδας. Η παίκτρια εκνευρίστηκε επειδή η Πωλίνα έδωσε την ασυλία στον Αλέξανδρο που είχε όμως το καλύτερο πιάτο και άρα λίγες πιθανότητες να ψηφιστεί. Έτσι, η Μαρία απασφάλισε λέγοντας: "Πετάξατε λοιπόν την ασυλία. Καλά είναι ηλ@θια η κοπέλα, θέλω να της ρίξω μπουνιά. Απλά ήθελα να αρχίσω να γελάω με τα χάλια τους! Εντάξει, είναι… Δεν πάνε καλά τα παιδιά! Είναι σαν να πέταξαν την ασυλία στα σκουπίδια! Με ποια λογική να ψηφίζεις να δώσεις ασυλία στο καλύτερο πιάτο; Φοβούνται ότι εμείς θα ψηφίζαμε τον Αλέξανδρο; Είμαστε σαν και αυτούς, νομίζουν;".

Tέλος, ήρθε και η ώρα της ψηφοφορίας για την "κόκκινη" ομάδα απ' όπου προέκυψαν οι τρεις που θα πάρουν μέρος στην δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Αυτοί είναι η Γιώτα, ο Γιώργος και ο Γιάννης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα