Follow us

Δήμητρα Κατσαφάδου: "Στεναχωρήθηκα - Τα έκαναν γυαλιά καρφιά"

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για τη ληστεία στο μαγαζί της στο Περιστέρι

Για τη ληστεία στο μαγαζί της στο Περιστέρι μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου στην εκπομπή του MEGA "Live News" με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η γνωστή χημικός και επιχειρηματίας σημείωσε για το πλιάτσικο στο μαγαζί της: "Είμαι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός που οποιοσδήποτε έχει ανάγκη του την προσφέρω και με μετρητά και με κοσμήματα. Μας άφησε άφωνους αυτό το περιστατικό" και συμπλήρωσε: "Βέβαια τώρα γελάμε και το διακωμωδούμε εδώ στην εταιρεία αλλά πραγματικά ήταν συγκλονιστική στιγμή γιατί έγινε στις 4 τα ξημερώματα όπως είδαμε στις κάμερες".

"Μετά από έναν απολογισμό που κάναμε με τις πωλήτριες του καταστήματος είδαμε ότι ήταν πάνω από 500 οι κρέμες που εκλάπησαν" πρόσθεσε στη συνέχεια και κατέληξε: "Είναι μεγάλη η ψυχολογική ζημιά γιατί έχω τρία κορίτσια μέσα που σίγουρα θα θέλαμε να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά. Δηλαδή τώρα ελοχεύει ο κίνδυνος του φόβου γιατί, αν και το έκαναν τα ξημερώματα. Ποτέ δεν ξέρεις".

Κλείνοντας είπε μάλιστα στον Νίκο Ευαγγελάτο μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Ήταν όμως τίμιοι κλέφτες, μπορώ να πω, δεν ακούμπησαν ούτε ένα ευρώ. Η υλική ζημιά είναι σίγουρα η τζαμαρία αλλά αυτές οι κρέμες, κύριε Ευαγγελάτο, φτιάχνονται με πολλή αγάπη και είναι σαν παιδάκια μου. Για αυτό στεναχωρήθηκα. Γιατί τα έκαναν όλα γυαλιά καρφιά και πήραν τους πιο καλούς κωδικούς λες και ήξεραν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr