Καλεσμένος στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας βρέθηκε για άλλη μια φορά στην τηλεοπτική παρέα της Ζήνας Κουτσελίνη.
Οι συντελεστές της εκπομπής του STAR είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη στον Θανάση Κατερινόπουλο δείχνοντάς του μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία που την έστειλε κάποιος από τους τηλεθεατές την ώρα της εκπομπής.
Ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, ενώ μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε κάνοντας μια αναφορά στον γιο του έχει φύγει από τη ζωή: "Είμαστε στο χωριό μου. Τώρα τη βλέπω. Πού τη βρήκατε; Εγώ δεν την έχω τη φωτογραφία. Είναι συγγενείς μου οι περισσότεροι, σε κάποιον γάμο πρέπει να ήμασταν. 8-9 χρονών παιδάκι, χωριατάκι. Μου αρέσουν και τις αναπολώ αυτές τις στιγμές κι εκείνη την περιοχή. Κι εγώ τους αγαπάω. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα και δεν το αλλάζω με τίποτα. Εκεί έχω τους φίλους και τους συγγενείς. Είχα την τύχη να ζήσω αρκετό καιρό εκεί το 2009, υπό άλλες συνθήκες, έχοντας στο πλευρό μου τον γιο μου. Οι παλιοί που με ξέρανε μας μπερδεύανε, του λέγανε ‘Μα ο Θανάσης είσαι;’ και τους είπε μια μέρα ‘Εγώ έχω μαλλιά, ο Θανάσης δεν έχει’. Παλιές καλές εποχές”.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr