Στο "Happy Day” και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας και μεταξύ άλλων αποκάλυψε κάποιες εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha, "Σασμός”.
"Γίνεται μια μεγάλη αποκάλυψη στον Σασμό. Έχει να κάνει με ένα θέμα που μας απασχολεί πολύ και αυτή η αποκάλυψη γίνεται στο κυνήγι. Οι άντρες έρχονται πιο κοντά στο βουνό, λένε αλήθειες. Θα με σοκάρει και μετά φέρνει διάφορες εξελίξεις" είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: "Δεν ξέρω αν μπορούμε να αλλάξουμε τόσο εύκολα τη γνώμη μας για έναν άνθρωπο που είναι τόσο αγαπημένος για μας. Ο Μαθιός είναι ο μέντορας του Νικηφόρου. Πρέπει ο Νικηφόρος να δεχτεί αυτή τη σχέση. Στηρίζει τη μάνα του όσο κανένας άλλος".
Για το ενδεχόμενο ο Νικηφόρος να είναι παιδί του Μαθιού, ο ηθοποιός είπε: "Δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη απάντηση για αυτό. Υπάρχουν συζητήσεις, υπονοούμενα. Εμείς στη σειρά πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Θα την πάρουμε. Θα εξαρτηθεί και από τη δεύτερη σεζόν. Είμαι σε φάση συζητήσεων για τη δεύτερη σεζόν. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να δω τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε. Πιστεύω στη δεύτερη σεζόν. Δεν πιστεύω στην τρίτη και στην τέταρτη. Εκεί χάνει τη μαγεία του και κουράζει".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr