Follow us

Survivor | Amigos κατά Σάκη - Μαριαλένας: "Πουλάνε τον έρωτα"

Το γεγονός ότι ο Σάκης Κατσούλης θέλησε "να προστατέψει το σπίτι του", είναι το αντικείμενο σχολιασμού στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, και οι Amigos είχα πολλά να πούν

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η κίνηση του Σάκη Κατσούλη στο προηγούμενο συμβούλιο του Survivor να ζητήσει από τον Ηλία Μπόγδανο να αλλάξει γνώμη και να πάρει την θέση της Μαριαλένας έφερε τα πάνω κάτω στην παραλία, με τους Amigos να μην μπορούν να χωνέψουν το love story και την αυτοθυσία του Σάκη.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι Amigos έκαναν το δικό τους συμβούλιο, συζητώντας αποκλειστικά γιαυτό το θέμα. Κατα γενική ομολογία κανείς δεν συμφώνησε με την στάση του ζεύγους. Αρχικά, ο Ηλία Μπόγδανος ξεκαθάρισε πως βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση ενώ μοιράστηκε πως έφτασε πολύ κοντα στο να αλλάξει την απόφαση του, πράγμα που εν τέλει δεν έκανε καθώς γνωρίζει τον εαυτό του και πως θα το μετάνιωνέ έπειτα.

Παράλληλα, ο Ασημακόπολος και ο Κόρο είχαν πιο αιχμηρά σχόλια να μοιραστούν με τους υπόλοιπους παίκτες. Ειδικότερα, ο Ασημακόπουλος ανέφερε πως ξεκάθαρα έχουμε να κάνουμε με ένα οργανωμένο σχέδιο κρίνοντας και απο την συμπεριφορά της Μαριαλένας και τα "ψεύτικα" όπως χαρακτηρίστηκαν δάκρυα της. "Το ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας και νομίζουν ότι είμαστε χαζοί και αυτοί είναι οι έξυπνοι με ξεπερνά" είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κόρο με την σειρά του, συμφώνησε πως είναι στρατηγική όλο αυτό, ωστόσο υποστήριξε πως είναι πολύ πιθανό ο Σάκης Κατσούλης να φοβάται πως η Μαριαλένα είναι αδύναμη μπροστά στα υπόλοιπα υποψήφια προς αποχώρηση κορίτσια. Επομένως σύμφωνα με την λογική του Κόρο, ο Σάκης θεωρεί τον εαυτό του πιο δυνατό και από τις άλλες δύο, γιαυτό και έδωσε με άνεση την θέση του.

Η γυναικεία εκπροσώπηση των Amigos είχε και εκείνη να πει πράγματα για το θέμα. Αναλυτικότερα, στην μνήμη της Καρολίνα ήρθε η εποχή που ο Σάκης Κατσούλης φώναζε στους υπόλοιπους να μην μπλέκουν τα προσωπικά του στο παιχνίδι, τονίζοντας το ειρωνικό της υπόθεσης, ότι αύτος τώρα κάνει τα ίδια. Η Ελένη Χαμπέρη στάθηκε στην συμπεριφορά της Μαριαλένας δηλώνοντας πως εκείνη στην θέση της θα ευχαριστούσε τον Σάκη, αλλά δεν θα δεχόταν την πρότασή του.

Από την άλλη πλευρά της παραλίας, το ζεύγος δεν φαίνεται να συμμερίζεται τους προβληματισμούς των Amigos. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εκμυστηρεύτηκε στον Σάκη πως δεν περίμενε ποτέ να έρθουν τόσο κοντά ωστε να βγαίνει μπροστά για εκείνη, καθώς όταν τον πρωτοείδε μπροστά της μέσα στον παιχνίδι "τον έβριζε όπου βρεθεί". Η ίδια κολακεύτηκε απο το γεγονός αλλά του ζήτησε να μην το ξανά κάνει καθώς ξέρει πόσο θέλει να φτάσει στο τελικό.

Μετά από την ανάλαφρη συζήτηση τους, ο Ηλίας Μπόγδανος τους επισκέφτηκε για να μοιραστεί μαζί τους το γεγονός ότι ένιωσε πολύ άβολα στο συμβούλιο, ότι είπε δηλαδή και πριν λίγο στους φίλους του. Ο Σάκης Κατσούλης του υπογράμμισε πως δεν ήθελε να τον φέρει σε δύσκολη σκέψη ενω παραδέχτηκε πως ήθελε να τον πιάσει να του μιλήσει πριν την ψηφοφορία, πράγμα που τελικά απέφυγε για να μην επηρεάσει την ψήφο του. Η συζήτηση μεταξύ των τριών έληξε υπό ήρεμες συνθήκες. Ωστόσο, ο Ηλίας Μπόγδανος δήλωσε στην κάμερα πως αν ο Σάκης τον είχε πιάσει νωρίτερα δεν θα άλλαζε κάτι σημαντικό στην απόφασή του, αλλά μάλλον θα το είχε εκτιμήσει περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα