Follow us

The Bachelor | O εκνευρισμός της μητέρας της Αντζελίνας με τη στάση της κόρης της

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το The Bachelor αφού ο Παναγιώτης γνώρισε τις οικογένειες των κοριτσιών.

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
The Bachelor

Μια άκρως επεισοδιακή γνωριμία στο Τhe Bachelor ήταν αυτή του Παναγιώτη Βασιλάκου με τη μητέρα της Αντζελίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια του φαγητού, η μητέρας της σχολίασε πως δεν της αρέσει που ο ίδιος φιλάει όλες τις κοπέλες, αναφέροντας πως "το μόνο που δεν μου αρέσει σε εσένα είναι ότι τις φιλάς όλες. Είμαστε παλαιών αρχών. Εσύ φιλάς την Αντζελίνα, την άλλη, την άλλη, με την σειρά τις παίρνεις κάθε μέρα. Αφού την φίλησες θα την πάρεις".

Στη συνέχεια, η Αντζελίνα μίλησε με τη μητέρα της, η οποια θέλησε να τη συμβουλέψει για τη στάση της απέναντι στον Παναγιώτη, τονίζοντας εκνευρισμένη πως:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Γιατί έπεσες τόσο πολύ με τα μούτρα; Αφού τις έχει πάρει όλες με τη σειρά, τι σε έχει φιλήσει; Εσύ να μην τον αφήνεις! Η μάνα μου, η θειοι σου έλεγαν πως αν ήξεραν ότι θα συ δίνει φιλιά δε θα σε άφηναν να πας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr