Follow us

Βig Brother | H Σοφία και ο Θέμης μιλάνε για την κόντρα τους!

Παρά τη φιλία τους στο Big Brother, η Σοφία ήρθε σε ρήξη με τον Θέμη και αυτό στεναχώρησε ιδιαίτερα την παίκτρια.

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
Big Brother

Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησαν να μάθουν τι συνέβη πραγματικά ανάμεσα στους δύο παίκτες του Big Brother.

Μάλιστα, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε χαρακτηριστικά στο Θέμη ότι "τόσο καιρό θεωρούσαμε πως έχεις μια σχέση εμπιστοσύνης με τη Σοφία. Είδαμε όμως μια αλλαγή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τότε, εκείνος του απάντησε:

"Με τη Σοφία κάνουμε από την αρχή πολύ παρέα και έχουμε πει πολλά πράγματα και για την προσωπική μας ζωή. Όμως σαν άνθρωποι δεν ταιριάζουμε 100%. Έχω δει κάποια πράγματα που δε συμφωνώ με τη Σοφία, απλά επειδή κάνουμε όλοι μαζί παρέα, δε μπορώ να βγάλω τη Σοφία. Μέχρι τώρα δεν είχε γίνει κάτι που με έχει ενοχλήσει σε προσωπικό επίπεδο. Είχα καταλάβει πως μετά το Δημήτρη, είμαι ο άνθρωπος που μιλάμε περισσότερο. Δεν πίστευα πως είμαστε τόσο κοντά. H Σοφία έχει πει πολλές φορές και σε εμένα πως ο μόνος που τη νοιάζει είναι ο Δημήτρης".

Από την άλλη πλευρά, η Σοφία δήλωσε αρκετά στεναχωρημένη, τονίζοντας ότι "δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Ένιωθα πολύ αδικημένη. Προδομένη. Στεναχωρημένη. Ο Θέμης μπορεί πολύ απλά να με έβλεπε τόσο κοντά του όσο εγώ εκείνον. Δεν θέλω να επηρεαστεί σε κάτι. Από την στιγμή που έτσι τα βλέπει εγώ δεν μπορώ να του αλλάξω τη γνώμη".

Επίσης, η παίκτρια τόνισε πως είχε ζητήσει από τον Big Brother να σταματήσει τη δοκιμάσια γιατί πίεζε τον Θέμη ψυχολογικά.

Τότε επενέβη ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος τόνισε στον παίκτη:

"Στην ηλικία σου, και δεν ήμουν εξαίρεση, κάναμε δυο και τρια συνεχόμενα ξενύχτια. Είχαμε δράση. Πώς το να μην κοιμηθείς επτά ώρες σου είναι πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει με τη διένεξη που έχεις με την Σοφία Δανέζη. Είσαι τόσο εύθραυστος στον ύπνο; Ποια κούραση βρε;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ WEBTV

MasterChef | Η διπλή δοκιμασία που θα κρίνει την τελική δεκάδα

"Και οι τρεις θα κληθείτε να συμμετάσχετε στη δοκιμασία αντιγραφής. Δε θα ξεκινήσετε όμως όλοι από την ίδια αφετηρία"

19 Απρ 2024 22:14