Follow us

Τι ακριβώς είναι ο σούπερ οργασμός : Πώς θα της τον χαρίσεις;

Υπάρχουν γυναίκες που είναι πολυοργασμικές. Δεν είναι μύθος, μπορούν σε κάθε session να έχουν πάνω από 10 κορυφώσεις. Τρομερή φάση, είναι πραγματικά «ηφαίστεια» στο κρεβάτι. Υπάρχουν λοιπόν αυτές και υπάρχουν και οι άλλες που παθαίνουν κάτι που λέγεται σούπερ οργασμός.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Τι ακριβώς είναι ο σούπερ οργασμός και πώς θα της τον χαρίσεις

Πρόκειται για έναν δυνατό οργασμό, τόσο δυνατό που έχει 100 φορές μεγαλύτερη ένταση από τον τυπικό. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ένα ντοκιμαντέρ που έκανε το Channel 4 στην Αγγλία και παρουσιάζει πέντε πολύ τυχερές γυναίκες που βιώνουν τέτοιες καταστάσεις και μοιράζονται με όλους εμάς το τι νιώθουν.

Ο σούπερ οργασμός συνδέεται με υψηλότερα επίπεδα ωκυτοκίνης, της λεγόμενης ορμόνης της αγάπης, που απελευθερώνεται όταν είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με κάποιον. Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι όσοι φτάνουν πιο εύκολα σε τέτοιο οργασμό είναι πιο εύκολο να διεγερθούν όταν εκτίθενται σε πορνό και σεξουαλικά ερεθίσματα. Οι γυναίκες διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ πιο χαλαρές κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν επικεντρώνονταν στον οργασμό.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα