Follow us

ΖΩΔΙΑ: Έκλειψη Και Πανσέληνος στις 23 Μαρτίου: Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Με την έκλειψη αυτή επαναλαμβάνονται θέματα διαπροσωπικών σχέσεων που μας απασχόλησαν και τον περασμένο Σεπτέμβρη που είχαμε ένα παρόμοιο φαινόμενο.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Έκλειψη σελήνης και πανσέληνος στο Ζυγό στις 23 Μαρτίου

Η έκλειψη αυτή ταρακουνάει σχέσεις και συνεργασίες, βγάζει στην επιφάνεια όλες τις διαφωνίες, οι εντάσεις αυξάνονται και αν οι σχέσεις μας δεν έχουν γερές βάσεις, θα διαλυθούν. Οι εντάσεις αυτές μπορεί να είναι εσωτερικές ή να αφορούν διαθέσεις, συναισθήματα, σκέψεις, αποφάσεις.

Παραπλανήσεις, παρασκήνιο, μπερδέματα είναι πιθανά. Η δημιουργία νέων σχέσεων και συνεργασιών δεν θα έχει διάρκεια στο χρόνο ή μπορεί να μην μας προσφέρουν αυτά που θα θέλαμε. Καλό θα ήταν να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα κεκτημένα μας και να μην εμπιστευόμαστε κανέναν. Η έλλειψη συνεννόησης εντείνει τα προβλήματα.

Βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο διάστημα, ανάμεσα σε δυο εκλείψεις και μπορεί να νιώθουμε ιδιαίτερα εξαντλημένοι, να κυριαρχούν εσωτερικές εντάσεις και θυμός που δεν θα εκφράζονται εκεί που πρέπει. Τα μαθήματα που θα πάρουμε θα μας κάνουν πιο σοφούς.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα