Follow us

Αυτοί είναι οι διάσημοι καλεσμένοι της Ναταλίας Γερμανού για το μεσημέρι του Σαββάτου

Τα διάσημα πρόσωπα που υποδέχεται η Ναταλία Γερμανού στο "Καλύτερα δε Γίνεται"

Η Ναταλία Γερμανού και η τηλεοπτική της παρέα, για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο έχουν στόχο να κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, τόσο με θέματα επικαιρότητας και ψυχαγωγίας, ξεχωριστές συνεντεύξεις αλλά και ιδιαίτερο σχολιασμό.

Όλα αυτά θα αποτελέσουν την καλύτερη συνταγή, για να αποδείξουν μια ακόμα φορά πως... "Καλύτερα δε Γίνεται" από το μεσημεριανό μαγκαζίνο του Alpha.

Οι καλεσμένοι για την εκπομπή του Σαββάτου

Ζωντανά στο πλατό του "Καλύτερα δε Γίνεται", θα βρεθούν το μεσημέρι του Σαββάτου η Έλλη Κοκκίνου και ο Φοίβος, οι οποίοι κυκλοφόρησαν πρόσφατα το νέο τους τραγούδι "Από που κι ως που", ενώ τον τελευταίο χρόνο συναντήθηκαν ξανά μουσικά, με τη συνεργασία τους να εγκυμονεί τον νέο δίσκο της τραγουδίστριας.

Το ξεκαθάρισμα για τη σχέση τους

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιώργο Σκρομπόλα παραχώρησε τον Οκτώβριο του 2025 η Έλλη Κοκκίνου, η οποία μίλησε και για τη σχέση της με τον Φοίβο, την περίοδο που δεν συνεργάζονταν.

Όσον αφορά το επαγγελματικό διαζύγιο που είχε με τον Φοίβο την προηγούμενη δεκαετία, η Έλλη Κοκκίνου υπογράμμισε πως "Δεν είχε γίνει τίποτα με τον Φοίβο, απλά ήθελα εγώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Τότε είχα κάνει το "Λυπάμαι ειλικρινά", πολύ μεγάλη επιτυχία. Συνέπεσε και η εγκυμοσύνη μου και γι’ αυτό δεν μπορούσα να προμοτάρω το άλμπουμ αυτό καθόλου. Μετά ξαναπήγα στον Φοίβο και μετά ξαναέφυγα. Ποτέ δεν χάσαμε επικοινωνία. Και που δεν συνεργαζόμασταν, είχαμε επικοινωνία. Υπάρχει ζεστασιά, αλληλοεκτίμηση και σεβασμός, έτσι κι αλλιώς, η οποία ξανακούμπωσε τώρα".

"Αυτή τη φορά είμαστε πιο άνετοι, πιο χαλαροί, έχουμε πιο πολύ χαβαλέ. Κι εγώ με το πέρασμα του χρόνου είμαι μαζί του πιο κουλ. Στο πρώτο άλμπουμ έτρεμα! Έτρεμα! Αν κάνω ένα λάθος, μην τον απογοητεύσω, μην αλλάξει γνώμη που επέλεξε να επενδύσει σε εμένα. Είχα φοβερό φόβο και άγχος. Τώρα πάω πολύ πιο χαλαρή... Έχω μάθει και τα λάθη μου να τα σβήνω από ένα σημείο και μετά και να προχωράω και τις λάθος επιλογές μου να μαθαίνω να μην τις ξανακάνω. Για εμένα αυτό είναι το σημαντικό. Δεν έχω κάνει πολλά λάθη, αλλά έχω κάνει λάθη σημαντικά αλλά το θέμα είναι να μη μένουμε σε αυτά και να προχωράμε" είπε καταληκτικά η τραγουδίστρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr