Follow us

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς αδυνάτισε: Η διατροφή της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ύψος 1,74 και ζυγίζει 60 κιλά. Για να αντιμετωπίσει τις διακυμάνσεις του βάρους της, λόγω ενός προβλήματος με τον θυρεοειδή της, ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή, συνδιάζοντάς την με γυμναστική. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μαγιό

Τα tips της διατροφής που σύστησε ο διαιτολόγος Γιώργος Μουλίνος και τη βοήθησε να αδυνατίσει ήταν:

-Τρώει πέντε γεύματα καθημερινά, χωρίς να παραλείπει κανένα και κυρίως το πρωινό

-Αποφεύγει τη γλουτένη

-Δεν τρώει τίποτα μετά τις 21:00.

-Έχει πάντα μαζί της ένα ταπεράκι με σνακ (ξηρούς καρπούς, μήλο, μανταρίνια και μπάρα δημητριακών)

-Αποφεύγει τα τηγανητά και τα γλυκά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η ίδια, μάλιστα, είχε δηλώσει στο περιοδικό Shape: «Δυστυχώς, δεν ανήκω στους ανθρώπους που τρώνε ό,τι θέλουν χωρίς να παχαίνουν. Δε θυμάμαι τον εαυτό μου τα τελευταία χρόνια να αφήνεται. Αφήνομαι σε γιορτές, για παράδειγμα, γιατί είναι έτσι η κουλτούρα των Ελλήνων, να διασκεδάζουμε τρώγοντας, κι εμένα αυτό μου αρέσει. Έτσι, αν κάποια μέρα ξεφύγω, δεν έχω την πολυτέλεια να το κάνω και την επόμενη χωρίς επιπτώσεις στο σώμα μου. Πρέπει να προσέχω», ενώ είχε συμπληρώσει: «Το πρωί έχω διάφορες επιλογές, όπως αβγά βραστά ή μια ομελέτα με ασπράδια, ή ψωμί με μέλι και ταχίνι, ή κουάκερ με χυμό πορτοκαλιού. Μου αρέσει να αναμειγνύω γεύσεις και μυρωδιές, βάζω, για παράδειγμα, κανέλα ή μπορεί να προσθέσω goji berries. Κάνω αλλαγές για να μη βαριέμαι και να μη συνηθίζει ο οργανισμός τα ίδια και τα ίδια. Για δεκατιανό και απογευματινό επιλέγω φρούτα ή ξηρούς καρπούς, όπως βραζιλιάνικα καρύδια που μoυ αρέσουν πολύ. Το μεσημέρι τρώω σχεδόν πάντα φαγητά που προτιμώ να μαγειρεύω εγώ, σπανακόρυζο, γεμιστά, κοτόπουλο ψητό ή σολομό με σαλάτα (ρόκα, μαρούλι και πολύ αγγούρι). Δε συνδυάζω ποτέ κρέας με υδατάνθρακα. Όταν θέλω να φάω ρύζι, το συνοδεύω με λαχανικά – όχι με κρέας. Την ίδια λογική ακολουθώ και στο βραδινό».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - εικόνα 2

Όσο για το πρόγραμμα της γυμναστικής της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αποκαλύψει: «Έχω ασχοληθεί με πολλά σπορ. Κατά καιρούς με πιάνει και δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Πέρυσι έκανα θαλάσσιο σκι και θα το συνεχίσω και φέτος. Τώρα τελευταία ξεκίνησα το kick boxing. Έκανα και παλιότερα για κάποιο διάστημα και μου άρεσε. Οπότε, το ξεκίνησα πάλι γιατί με εκτονώνει», επισημαίνοντας: «Όταν πάω διακοπές, το πρώτο πράγμα που παίρνω μαζί μου μετά τα εσώρουχα είναι τα αθλητικά μου, γιατί είναι σίγουρο ότι κάτι θα κάνω, θα πάω για τρέξιμο, περπάτημα, ποδήλατο. Στο σπίτι μου έχω διάφορα πράγματα για να γυμνάζομαι, όπως μικρό τραμπολίνο, σχοινάκι και άλλα».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα