Follow us

«Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή»: Η μεγάλη πρεμιέρα μόνο στον ΟΤΕ TV

Στις 19 Οκτωβρίου οι συνδρομητές του ΟΤΕ ΤV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι στο κανάλι OTE CINEMA 1HD τη δεύτερη ταινία της επικής τριλογίας «The Hobbit» από τον βραβευμένο με Όσκαρ Πίτερ Τζάκσον, Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή!

«Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή»
Με πρωταγωνιστές τους Μπένεκτιτ Κάμπερμπατς, Λιουκ Έβανς, Μάρτιν Φρίμαν, Κέιτ Μπλάνσετ, Εβαντζελίν Λίλι, Ίαν Μακέλεν, Ορλάντο Μπλουμ, Άντι Σέρκις και πολλούς άλλους ταλαντούχους συντελεστές, το ταξίδι στον κόσμο της Μέσης Γης συνεχίζεται και είναι ακόμα πιο συναρπαστικό στο δεύτερο μέρος της κινηματογραφικής μεταφοράς του αριστουργήματος του Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν, Χόμπιτ.
Στην ταινία «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή», ξαναβρίσκουμε τον Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν) ο οποίος μαζί με τον Γκάνταλφ (Ίαν ΜακΚέλεν) και δεκατρείς νάνους, με επικεφαλής τον Θόριν Δρύασπι (Ρίτσαρντ Άρμιταζ) συνεχίζουν το ταξίδι τους για να ανακτήσουν το χαμένο βασίλειο του Έρεμπορ. Έχοντας καταφέρει να επιβιώσουν υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, από το ξεκίνημα κιόλας του αναπάντεχου ταξιδιού τους, οι ήρωες κινούνται Ανατολικά. Όταν τελικά φτάσουν στο Μοναχικό Βουνό (Lonely Mountain) θα έρθουν αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη!
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Πίτερ Τζάκσον κάνει μια επική προσαρμογή για τον κινηματογράφο του δεύτερου μέρους της αριστουργηματικής τριλογίας. Για εκείνον με την δεύτερη ταινία η πρόκληση ήταν να αυξήσει τον βαθμό δυσκολίας για τους ήρωές της. Έτσι καταφέρνει να της δώσει έναν τόνο... σχεδόν θρίλερ. Πράγματι, οι ήρωες αυτή την φορά ταξιδεύουν σε νέα μέρη, συναντούν άγνωστους χαρακτήρες και το κοινό επιτέλους αντικρύζει την μυθική σύγκρουση του Μπίλμπο με τον…Δράκο!

Στο εξαιρετικό κάστ του προηγούμενου φιλμ προστέθηκαν αυτή την φορά ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς (“Holmes”), η Εβαντζελίν Λίλυ (“Lost”) και ο Ορλάντο Μπλουμ (“Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών”, “Πειρατές της Καραϊβικής”) στον κλασικά πλέον ρόλο του Λέγκολας. Η ταινία γυρίστηκε σε state of the art 3D και στη μεγάλη οθόνη του σινεμά το θέαμα ήταν αξεπέραστο και μη συγκρίσιμο με οποιαδήποτε άλλη τρισδιάστατη προβολή. Η παραγωγή φυσικά έγινε στις κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Πίτερ Τζάκσον στη μακρινή Νέα Ζηλανδία και διήρκησαν περισσότερο από έξι μήνες.
«Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή»

Με τον πρωταγωνιστή του «Χόμπιτ: Ερημιά του Νοσφιστή», Ορλάντο Μπλουμ

Η δεύτερη ταινία της τριλογίας «Χόμπιτ», όπως και η προηγούμενη, δημιουργεί έναν κόσμο που ορίζεται πέρα από τα όνειρα και την φαντασία μας. Το πρώτο εγχείρημα του Τζάκσον «Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι», (προβάλλεται στον ΟΤΕ TV στις 18 Οκτωβρίου στις 21.00 στο κανάλι OTE Cinema 1HD) επιβραβεύτηκε στο έπακρο από το κοινό και κατάφερε να λειτουργήσει ουσιαστικά ως ισχυρό διεγερτικό για το δεύτερο φιλμ που ακολούθησε. Ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δακτυλιδιών στην Ερημιά Του Νοσφιστή», δημιούργησε όχι μόνο ένα απίστευτο οπτικοακουστικό θέαμα, αλλά μαζί με τους σεναριογράφους έφτιαξε νέους χαρακτήρες που δεν υπάρχουν στις σελίδες του πρωτότυπου βιβλίου.

«Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή» - εικόνα 2

Με τον κεντρικό πρωταγωνιστή της ταινίας, Μάρτιν Φρίμαν

Ο Μάρτιν Φρίμαν, που του έκανα συνέντευξη για την ερμηνεία του ως Χόμπιτ, έχοντας μπει στο πετσί του ρόλου του Μπίλμπο, είναι σταθερά απολαυστικός, ο Ιαν ΜακΚέλεν παραμένει ο ιδανικότερος ηθοποιός που θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον Γκάνταλφ, ενώ το νέο αίμα με τους Στίβεν Φράι και Λουκ Εβανς αποδείχθηκαν εξαιρετικές επιλογές στους ρόλους του Άρχοντα της πόλης της λίμνης και του Βάρδου, αντίστοιχα.

Πέρα όμως από τις εκπληκτικές ερμηνείες του καστ, το «Χόμπιτ» του Νεοζηλανδού Πίτερ Τζάκσον είναι ένα πραγματικό υπερθέαμα. Στην σχεδόν τρίωρη διάρκειά του περιέχει αριστουργηματικές χορογραφίες να αναδεικνύουν στο έπακρο τις σκηνέςέντασης και δράσης αλλά και αστείρευτο κωμικό στοιχείο που υπάρχει, άλλωστε, διάχυτο και στο μυθιστόρημα.

Προσωπικά θεωρώ ότι είναι το ιδανικό έργο για ένα απόλυτα ψυχαγωγικό βράδι στο σπίτι. Η Ερημιά του Νοσφιστή βλέπετε από την αρχή έως το τέλος με αμείωτο ενδιαφέρον από όλες τις ηλικίες και φυσικά και τα δύο φύλα. Η επιτυχία της στο κινηματογραφικό μποξ όφις ήταν σαρωτική, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην πρεμιέρα της στον ΟΤΕ TV.

Μαζέψτε φίλους στο σπίτι, προμηθεύτειτε ή φτιάξτε νόστιμο φαγητό και απολαύστε πρώτοι στην Ελλάδα την απίθανη προβολή της πιο θεαματικής ταινίας των τελευταίων ετών! Η πολυαναμενόμενη τρίτη και τελευταία ταινία Χόμπιτ: Η Μάχη Των Πέντε Στρατών, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αυτό το Δεκέμβριο. Φυσικά θα προβληθεί αποκλειστικά και πολύ σύντομα μόνο από τον ΟΤΕ TV!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα