Follow us

Aide-mémoire | Η επόμενη μέρα της Στεφανίδου, η στιγμή του Ουγγαρέζου & deal για Μουτσινά- Ζήνα στην παράταση

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Νίκος Μουτσινάς Rnew

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Τι κάνουμε το Σαββατοκύριακο;

Διαβάστε Επίσης

Σκεφτόμαστε πως η Τατιάνα Στεφανίδου, επιστρέφουσα στο OPEN υπό τη σκέπη του Νίκου Κοκλώνη, αναλαμβάνει ένα δύσκολο εγχείρημα, να αναστήσει τη μεσημεριανή ζώνη ενός καναλιού που φλερτάρει ακόμα και με τα πολύ χαμηλά μονοψήφια. Και επειδή αντιλαμβάνομαι πόσο ελεύθερη θα είναι να κάνει ό,τι θέλει, εύχομαι να κρατηθεί το ύφος του "T-Live" και να μην γυρίσουμε σε μεθόδους "Τατιάνα Live". Οι εποχές αλλάζουν.

Διαβάστε Επίσης

Συνειδητοποιούμε πως το μόνο που μάθαμε από την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα είναι πως συνεχίζει στο κανάλι. Θα μπορούσε να γράφει και "Υπέγραψε, όλα κομπλέ".

Αναλογιζόμαστε σε πόσο στρίμωγμα θα έχει μπει η Ζήνα Κουτσελίνη, βλέποντας πως οι προοπτικές μεταφοράς της "Αλήθειας" της σε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο είναι δύσκολο εγχείρημα. Να μείνεις… σπίτι σου με τα νέα δεδομένα ή να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να βγεις στα ανοιχτά; Εγώ θα έμενα στο σπίτι μου. Ναι, το Φάληρο είναι ωραίο, αλλά μόνο αν είσαι Ολυμπιακό Έργο. Και αυτό το συζητάμε…

Συστήνουμε να μην το δένετε κόμπο το deal του Νίκου Μουτσινά με τον ΑΝΤ1. Είναι σε καλό δρόμο, όπως σε καλό δρόμο μπορεί να είναι και με άλλα τηλεοπτικά δίκτυα. Ή μπορεί η διαρροή να "χρησιμοποιεί" την κρούση του ΑΝΤ1 για να εξασφαλίσει όλα όσα δεν δίδονται αλλού. Μπορεί.

Απογοητευόμαστε που μια αναιδής περσόνα τελικά δεν "τα ακούει" για το αυτονόητο, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται σε "μαρκίζα" ρίχνοντας τα όλα στη σάτιρα. Στη σάτιρα ε; Σάτιρα ήταν τα νούμερα του Φασουλή και της Παναγιωτοπούλου στην Ελεύθερη Σκηνή, σάτιρα ήταν ο Χάρι Κλυν, σάτιρα ήταν οι "Διαπλεκόμενοι". Σάτιρα δεν είναι η διαπόμπευση και το κράξιμο. Αυτό είναι bullying μέσω διαδικτύου.

Πιστεύουμε σθεναρά πως δεν είναι σάτιρα οτιδήποτε θίγει την υπόληψη του άλλου, αλλά και των ανθρώπων δίπλα του. Ειδικά όταν υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο Γιώργος Δούκας, που παραδέχεται πως "το να είσαι γκέι στα 90s ήταν καταστροφικό". Κάποια άτομα, φοβούμενα αυτό ακριβώς το κεκαλυμμένο σχήμα σάτιρας και κραξίματος, δεν έζησαν όσα ήθελαν. Για τον Θεό, το 2024.

Χειροκροτούμε δυνατά τον Θέμη Γεωργαντά για τους ανθρώπους που κλείνει κάθε εβδομάδα για το "After Dark", ακόμα και στην παράταση της σεζόν. Βανδή, Κορομηλά, Παπανώτας, Πολυδερόπουλος, Αργυρός αυτή την εβδομάδα… Τι άλλο να φέρει ο άνθρωπος; Τη Μαντόνα;

Διαβάστε Επίσης

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως δεν υπήρχε block της ΕΡΤ προς τη Μαρίνα Σάττι, αλλά προστασία προς το πρόσωπό της και την ελληνική αποστολή. Θα επιμείνω, η Μαρίνα Σάττι αποτέλεσε την ιερή αγελάδα της σεζόν, που το… γάλα της πουλήθηκε πανάκριβα στον τηλεοπτικό αέρα. 11 Ιουνίου λοιπόν ραντεβού στην Κατεχάκη για να πει και εκείνη όσα επιτρέπεται.

Συμπονάμε τους ανθρώπους που έκαναν πραγματική δουλειά συμβουλεύοντάς την να πει τα περίπου σωστά πράγματα στη συνέντευξή της στη Lifo. Δεν μπορείς να της αλλάξεις και μητρική πλακέτα, αλλά μπορείς σίγουρα να της πεις "μέχρι εκεί να το πας". Για το καλό της δηλαδή.

Διαβάστε Επίσης

Κάνουμε φαν με τον Άρη Σοϊλέδη και όσα δήλωσε στη Δάφνη Καραβοκύρη. Εγώ "πάω" τους ανθρώπους που δεν έχουν ταμπού και μιλάνε ανοιχτά για τα γούστα, τις εμπειρίες και την πορεία τους στη ζωή. Όχι, δεν με σόκαρε τίποτα. Νέος άνθρωπος, εξερευνά τη ζωή και ρουφάει ό,τι του αρέσει από τα λουλούδια που συναντά. Θα τον κατηγορήσουμε επειδή παραδέχεται πως περνά ωραία τη ζωή του; Αφήκετε μας ήσυχους. Άσε που με αυτή τη συνέντευξη τον συμπάθησα λίγο περισσότερο.

Κάνουμε και like στους ανθρώπους που περνάνε ωραία τη ζωή τους, ακόμα και αν δεν μιλάνε για σεξ. Για παράδειγμα, έβλεπα την Αθηνά Οικονομάκου να ποζάρει hotter than ever και τη χαιρόμουν. Έβλεπα και τον Στάθη Σχίζα να ποζάρει για το Instagram και να απολαμβάνει που γράφει στην κάμερα τόσο σέξι. Αφήστε τους ανθρώπους να το ζήσουν, όπως θέλουν.

Προτιμάμε να πιστεύουμε τα μισά από όσα ακούμε. Φρούδες ελπίδες κάποιων τα δίδυμα εκπομπών, έτσι ισότιμα και μοιρασμένα για το σταριλίκι όπως τα φαντάζονται. Η τηλεόραση είναι δουλειά και απαιτεί κόπο. Αν ο ένας βάφεται και ο άλλος τρέχει για θέματα, δεν έχουμε δίδυμο.

Συμφωνούμε με το μέτρο που έχει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όταν η συζήτηση αφορά τα δικά του επαγγελματικά. Ναι, αυτό τον μήνα θα πληρωθεί από το MEGA, τον Σεπτέμβρη ψάχνουμε ποιος θα τον πληρώνει. Θα είναι πολύ ωραίος στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, ναι. Θα είναι και πολύ ωραίος σε ένα format, μόνος του. Όταν ένας άνθρωπος είναι ικανός και ταλαντούχος, δεν θαμπώνεται από καμία συνθήκη. Το θέμα είναι να πάρει απόφαση τι θέλει ο ίδιος…

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα