Follow us

Coca-Cola «Say It With A Song»: «Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola» στα πιο hot beach parties του καλοκαιριού!

Αυτό το καλοκαίρι η Coca-Cola σε προσκαλεί να πεις αυτό που νιώθεις με ένα τραγούδι. Κάθε κουτάκι 330ml και μπουκαλάκι Coca-Cola των 500ml φιλοξενεί στίχους από αγαπημένες ελληνικές και ξένες επιτυχίες! Από Rihanna και Avicii μέχρι Stan, Τάμτα, Kings, Φουρέιρα, Παντελίδη και Οικονομόπουλο, διάσημοι στίχοι είναι εδώ αυτό το καλοκαίρι για να σου δώσουν τον τρόπο να εκφράσεις τα πιο βαθιά σου συναισθήματα!

Ιλιάνα Καρούτση
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΛΙΑΝΑ ΚΑΡΟΥΤΣΗ
Coca-Cola «Say It With A Song»

Βρες αυτό που σε εκφράζει περισσότερο, σκάναρε το QR Code που βρίσκεται επάνω στη συσκευασία, και θα σε πάει αυτόματα στο site του Say It With A Song. Εκεί, θα βρεις περισσότερα από 90 emotisongs για να τα μοιραστείς με τους φίλους σου, να τα ποστάρεις στο wall σου και να εκφράσεις αυτό που νιώθεις! «Πες το με ένα τραγούδι και μια Coca-Cola» λοιπόν, και έλα πιο κοντά με εκείνους που αγαπάς!

Η Coca-Cola, μάλιστα, σε συνεργασία με τον 89,8 Δρόμος FM και τον 95,2 Athens DeeJay, σας προσκαλεί να ζήσετε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στα «Say It With A Song» beach parties!

Το Σάββατο 26 Ιουλίου οι KINGS θα βρίσκονται για μια live εμφάνιση στο AKANΘUS Summer στον Άλιμο, ενώ την Κυριακή 27 Ιουλίου το πάρτι «μεταφέρεται» στο Mojito Bay στο Λαγονήσι με τους KINGS και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο στα decks.

Η Coca-Cola, το αναψυκτικό που αγαπάει τη μουσική και τους νέους καλλιτέχνες, θα βρίσκεται εκεί δίνοντάς σου την ευκαιρία να πεις όσα θέλεις με ένα τραγούδι, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις το κουτάκι 330 ml ή το μπουκάλι Coca-Cola 500 ml που σε εκφράζει καλύτερα, προσωποποιώντας το με το αγαπημένο σου τραγούδι σε συνδυασμό με το όνομά σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα