Follow us

Aide-Mémoire | Μαρίνα μας πήγες όντως τάπα

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Μαρίνα Σάττι

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Τετάρτη σήμερα και...

Διαβάστε Επίσης

...δεν αντέχω να βλέπω άλλο τον Γιώργο Λιάγκα να ωρύεται άνευ λόγου! Φτάνει αδελφέ, είπαμε. Είχαμε κάτι αναμνήσεις από παλιά φωνακλάδικη τηλεόραση, αλλά το 'χεις κάνει το "Πρωινό" τριμελές πρωτοδικείο.

...συμπαραστέκομαι στην έρμη τη Φωτεινή Πετρογιάννη που νιώθω πως κάθε μέρα την περνάει ένας οδοστρωτήρας μέχρι να τελειώσει αυτή η εκπομπή. Και άντε πάει στο καλό να μη σ' αρέσει η θεματολογία, αλλά να τα ακούς κι από πάνω; Είπαμε, κάπου ώπα.

...ακούω non stop το νέο album της Μαρίνας Σάττι, που μας γλεντάει κανονικότατα. Η κοπέλα θα εξαργυρώσει μέχρι τελευταίου cent αυτή την αχρείαστη εξωστρέφεια που της χάρισε η Eurovision. Είναι μαγκιά της που το κάνει αυτό, τούτη τη στιγμή. Το album της είναι μια τσιρκοπόπ, που δεν αντέχεις αν δεν έχεις χιούμορ, αλλά φίλη αυτό σημαίνει επιτυχία! Αν έχετε υπομονή να ακούσετε το "MIXTAPE" θα καταλάβετε πόσο promo κέντημα είναι όλη της η συμπεριφορά της. "Η Μαρίνα σας πήγε τάπα" λέει σε έναν στίχο της, όντως κοπελάρα μου. Και ναι, αυτό είναι τέχνη!

Διαβάστε Επίσης

...γέλασα πολύ που παραπονέθηκε η Δανάη Μπάρκα επειδή η πολιτική ορθότητα την περιορίζει. Όταν την κάνατε σημαία κάνοντας "εκπομπές που δεν θα ντρεπόμαστε" δεν σας ένοιαζε. Όποιος σηκώνει το λάβαρο, συνήθως είναι και δια βίου υπεύθυνος να μην κουραστεί το μπράτσο του. Τώρα... καθρεφτάκι.

Διαβάστε Επίσης

...είναι απορίας άξιο πώς δύο τόσο πετυχημένοι άνθρωποι, βασικά όχι. Είναι απορίας άξιο πώς ένας τόσο γνωστός άνθρωπος, όπως ο Θανάσης Αλευράς, και ένας ακόμα, οκ περίπου γνωστός καλλιτέχνης, ο Ζερόμ Καλούτα έχουν τόσο attitude και οριακά κοντεύουν να μας την πουν κι από πάνω.

...και η Σολωμού βγήκε να μας πει πως δεν γίνεται να συζητάμε για ατόπημα των φίλων της. Σόρι αλλά οι φίλοι σας ήταν επί 8 ώρες στον αέρα της ΕΡΤ, μεταδίδοντας έναν διαγωνισμό τραγουδιού με 80% τηλεθέαση και οριακά έβγαζαν νόημα όσα έλεγαν. Μήπως θα πρέπει να τους πούμε και μπράβο; Και be my guest αν ποτέ το κάνω να έρθεις να με κρίνεις, αγαπητή.

...έχει ενδιαφέρον πως ό,τι μα ό,τι γίνεται στην ΕΡΤ φταίει πάντα ο Πρόεδρος. Ποτέ ξανά κανείς δεν ασχολήθηκε με έναν πρόεδρο της ΕΡΤ όσο τα εγχώρια media των τελευταίων ετών λατρεύουν να μισούν τον Κωνσταντίνο Ζούλα. Σχωράτε με, αλλά έχει ένα σκασμό έργο στο Ραδιομέγαρο, που και να λιποθυμούσε η Σάττι στη συνέντευξη Τύπου, έχει να παρουσιάσει και να λογοδοτήσει ο άνθρωπος για εκατοντάδες ακόμα πράγματα.

Διαβάστε Επίσης

...φτάσαμε να ξίνουμε τον πάτο του βαρελιού με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να σχολιάζει ότι επίτηδες η ΕΡΤ έστειλε για σχολιαστές "έναν μαύρο και έναν γκέι". Ρατσισμός, expose, άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα, στο πακέτο του ενός, έτσι για να κάνει νούμερα ο ΑΝΤ1.

Διαβάστε Επίσης

...για ακόμα μία μέρα η Κατερίνα Καινούργιου στέλνει τα καρφιά της με lear jet προς πάσα κατεύθυνση. Και δεν έχει κι άδικο εδώ που τα λέμε.

...σιγά που θα αφήσει ο Γιώργος Λιάγκας να του πάρει κάποιος έστω και ένα τέταρτο της εκπομπής του. Σιγά που θα αφήσει και ο Γιώργος Παπαδάκης να αγγίξει έστω κάποιος και τη διάρκεια των τίτλων του "Καλημέρα Ελλάδα”. Σιγά που θα αρρωστήσω, σιγά να μην πεθάνω εγώ για χάρη σου η φάση. Ρε πού πάτε και τα βρίσκετε αυτά;

...όλοι λένε πόσο κόστισε η Eurovision στην ΕΡΤ αλλά προφανώς και δεν θα αναφέρουν πόσα έφερε.

...χαίρομαι γιατί στην Ελλάδα φτάσαμε σε ένα σημείο να μπορούμε να πούμε ότι στη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας που γιορτάζεται σήμερα (15/5) επιλέγουμε όποιο είδος οικογένειας θέλουμε, ανεξάρτητα από στερεότυπα. Είναι μεγάλο πράγμα αυτό!

...σκέφτομαι πως ο Γιώργος Τσαλίκης έχει κάθε δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει για τη Μαρίνα Σάττι, όπως και εκείνης της δίνουμε το δικαίωμα να λέει και να κάνει ό,τι γουστάρει στο όνομα του ταλέντου και της εκκεντρικότητάς της. Καθένας κρίνεται στο χειροκρότημα.

...ευτυχώς που έχουμε και τα MAD VMA γιατί είναι ο μόνος τρόπος να δεις μαζικά έναν καλλιτέχνη διεθνούς φήμης σε κάτι μη αποστειρωμένο. Εμείς μπορεί να διαφωνούμε για τη Βίσση και τη Βανδή, αλλά όταν έφεραν τους Marcus and Martinus η Eurovision σφύραγε αδιάφορα. Τώρα θα φέρει και τον Mahmood, να γίνουμε.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα