Follow us

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά: Στο blog του Γιώργου Σατσίδη

Hi guys,    Aυτή η κινηματογραφική εβδομάδα έχει δύο πολύ δυνατές ταινίες. Η μία είναι το πολυαναμενόμενο "Τransformers 4: Εποχή Αφανισμού" του Μαικλ Μπέι με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, ο οποίος όπου και αν παίζει είναι υπέροχος και δίνει το στίγμα του. Υπάρχει όμως και το "Μέχρι το Τέλος". Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Τόμι Λι Τζόουνς επιστρέφει στο διεθνές προσκήνιο με τη δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα - μια συναρπαστική κινηματογραφική αποστολή στην αφιλόξενη Άγρια Δύση. Δίπλα του και μπροστά από την κάμερα, η διπλά βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ και η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ. 

Γιώργος Σατσίδης_
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΤΣΙΔΗΣ_
Mark Wahlberg
Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά

Στα παρασκήνια των τηλεοπτικών μου συνεντεύξων στο Monte Carlo

Φυσικά το μπλοκμπάστερ της εβδομάδας είναι το πρώτο φιλμ που αναφέρω. Αρκεί να σας υπενθυμίσω ότι η προηγούμενη ταινία "Tranformers" με budget 195 εκατ. δολάρια έφερε στα ταμεία κέρδη που ξεπέρασαν το 1 δις δολάρια! Αναμένεται, λοιπόν, να συμβεί κάτι ανάλογο και με την τέταρτη συνέχεια της ταινίας.

Η καλοκαιρινή έκπληξη, όμως, έρχεται την επόμενη εβδομάδα και είναι ο "Ερασιτέχνης Ζιγκολό" του Τζον Τορτούρο με τον Γούντι Άλεν, τη Σάρον Στόουν, τη Σοφία Βεργκάρα και τη Βανέσα Παραντί. Στη Νέα Υόρκη συνάντησα όλο το καστ της ταινίας και η πιο απολαυστική ήταν φυσικά η εκρηκτική Λατίνα Σοφία Βεργκάρα. Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη μαζί της στην οποία μου μιλάει για τις διακοπές της στη Μύκονο αλλά και για το πώς αισθάνεται ως σύμβολο του σεξ στα 41 της χρόνια!

Απολαύστε τη μοναδική Σοφία Βεργκάρα:

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα, όπως σας είχα πει, στο Μοντε Κάρλο. Κάλυψα το 54ο Φεστιβάλ Τηλεόρασης για την εκπομπή μου Buzz στον OTE TV! Εκτός από αμέτρητες συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές αμερικανικών τηλεοπτικών σειρών, κάλυψα και το κόκκινο χαλί της τηλετής απονομής των τηλεοπτικών βραβείων. Το βίντεο είναι απολαυστικό με πολλή λάμψη, fun & ζουμερές ατάκες από τους σταρ των πιο δημοφιλών σειρών του πλανήτη!

Δες όσα έγιναν στον red carpet του φεστιβάλ:


Πάμε, όμως, τώρα να δούμε τις ταινίες αναλυτικά!

Tranformers 4: Εποχή του Αφανισμού

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά - εικόνα 2

Ο μετρ των σπέσιαλ εφέ, των τιτάνιων μαχών και των εγγυημένων μπλοκμπάστερ, Μάικλ Μπέι, υπογράφει σκηνοθετικά και το τέταρτο κεφάλαιο της μάχης των Autobots ενάντια στα Decepticons στην πλέον πολυαναμενόμενη περιπέτεια του καλοκαιριού κι η υπερπαραγωγή συνεχίζεται με την ταινία αυτή να αποτελεί τη συνέχεια της ιστορίας του προηγούμενου φιλμ.

«Transformers 4: Εποχή Αφανισμού», λοιπόν, στο Σικάγο, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία μάχη που έλαβε χώρα στο «Transformers: Dark of the Moon», αφήνοντας την πόλη καταστραμμένη, με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Μαρκ Γουόλμπεργκ, αλλά και με ανανεωμένο όλο το καστ (πάντα υπάρχει κι ένα σούπερ σέξι θηλυκό που αυτή τη φορά ακούει στο όνομα Νίκολα Πελτζ), ενώ τα Dinobots κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση για να ανεβάσουν κι άλλο τον πήχη των συμπλοκών. Με ακόμα πιο επικές σκηνές δράσης, μπόλικες δόσεις χιούμορ και την φαντασμαγορική 3D τεχνολογία, η τέταρτη ταινία υπόσχεται να μην αφήσει τίποτε όρθιο αφού, αυτή τη φορά, ακόμα και τα Autobots και Decepticons συνεργάζονται για να αποτρέψουν τον αφανισμό της ανθρωπότητας!

Δύο ωρες και 45 λεπτά εξαντλητικής δράσης, σπεσιαλ εφέ και αγωνίας που κόβουν την ανάσα. Το πρωταγωνιστικό καστ είναι πλήρως ανανεωμένο με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ σε ρόλο φιλόδοξου εφευρέτη και ταλαίπωρου πατέρα της εκθαμβωτικής 19χρονης Νίκολα Πελτζ Στην ταινία βρίσκουμε τον απολαυστικό Στάνλεϊ Τούτσι σε μεγάλα κέφια, με τις σκηνές του με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ να είναι απλά απολαυστικές. Η ταινία βλέπεται πολύ ευχάριστα εάν είστε φαν του είδους. Εαν δεν είστε, μπορείτε επίσης να περάσετε ευχάριστα λόγω των ερμηνειών των Τούτσι και Γουόλμπεργκ που όπου και αν παίζουν δίνουν διάσταση και ψυχή στο ρόλο. Χωρίς αυτούς ...σίγουρα θα μιλούσαμε για μια άψυχη, πλην όμως πολύ εντυπωσιακή ταινία!


Τελικά θα το δεις;

***Τρέχοντας
**Ευχάριστα. Ποπ κορν απαραίτητο.
*Ούτε καν!

Μέχρι το τέλος

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά - εικόνα 3

Στη Νεμπράσκα του 1854 και συγκεκριμένα στη θεοφοβούμενη κοινωνία μιας τυχάρπαστης συνοριακής κωμόπολης, ζει μια μοναχική παρουσία, ονόματι Μαίρη Μπι Κούντι. Οι εκπρόσωποι της εκεί εκκλησίας έχουν αναθέσει στη Μαίρη τη συνοδεία τριών παρανοϊκών γυναικών προς τα σύνορα με την ανατολή. Στο δρόμο για τα σύνορα, η Μαίρη θα σώσει τη ζωή του Μπριγκς, ενός μυστηριώδη παράνομου δραπέτη, ο οποίος δέχεται να τη συνοδεύσει στην αποστολή της, με αντάλλαγμα 300 δολάρια τα οποία θα χρεωθούν, αν και μόνο αν, καταφέρει να εγγυηθεί ότι θα φτάσουν όλοι στο προορισμό τους, σώοι και αβλαβείς. Ανάμεσα σε χιονοθύελλες και απροσδόκητες, επικίνδυνες, συναντήσεις με έποικους αλλά και Ινδιάνους, οι δυο μοναχικοί ήρωες έρχονται τόσο κοντά, που η Μαίρη καταλήγει να κάνει πρόταση γάμου στον Μπριγκς!

Η ταινία «Μέχρι το Τέλος» γυρίστηκε μέσα σε 42 ημέρες, κατά κύριο λόγο σε δυο αγροκτήματα, βορειοανατολικά του Λας Βέγκας. Πρόκειται για την καλύτερη ταινία της εβδομάδας και ίσως μια από τις καλύτερες του καλοκαιριού. Με αυθεντικές, δυνατές ερμηνείες από τους Χίλαρι Σουόνκ και Τομι Λι Τζόουνς, το συναρπαστικό γουέστερν βλέπεται με κομμένη την ανάσα μεταφέροντας τον θεατή στην Άγρια Δύση και στα άγονα, αφιολόξενα τοπία της Νεμπράσκα όπου η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμία αξία. Σοκαριστικό αλλά και αληθινό ταυτόχρονα, το «Μέχρι το τέλος» είναι ενα φίλμ που βλέπεις με αγωνία... μέχρι το τέλος και το απολαμβάνεις στο έπακρο!

Τελικά θα το δεις;

***Τρέχοντας
**Ευχάριστα. Ποπ κορν απαραίτητο.
*Ούτε καν!

Αυτά λοιπόν! Τα λέμε ξανά την άλλη Πέμπτη, με περισσότερα νέα από σινεμά & hollywood.

Stay tuned @ yupiii.gr!

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά - εικόνα 4

twitter: georgesatsidis

instagram: georgesatsidis

facebook: george satsidis fan page

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα