
Αναζητάς κάτι ξεχωριστό για να γιορτάσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο; Το The Dolli της Grecotel έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό για τους επισκέπτες του.

Με μήνυμα "Extended K.I.S.S." και θέα τη μαγευτική Ακρόπολη και την Πλάκα, το The Dolli δημιουργεί το πιο μαγικό σκηνικό για αξέχαστες προσωπικές στιγμές και μοναδικές εμπειρίες μόνο για δύο.
Το The Dolli μπαίνει στο κλίμα του έρωτα και το μήνυμα της ημέρας των ερωτευμένων διαχέεται σε όλους τους χώρους και τα δωμάτια. Ωστόσο, η καρδιά της γιορτής της αγάπης χτυπά στο Dolli·s Rooftop Restaurant, το ωραιότερο σημείο συνάντησης για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Ο έρωτας στο The Dolli ξεκινά από τις 14 Φεβρουαρίου και συνεχίζει να εορτάζεται για δύο ολόκληρες ημέρες, μέχρι τις 16 του ίδιου μήνα! Στο πλαίσιο των Dolli’s Thursdays, από την παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων, στο Dolli’s Rooftop Restaurant προσφέρονται μοναδικά cocktails, fine drinks και ειδικά επιμελημένα menus, με ambient techno ήχους από special DJ Guest και την εκπληκτική θέα της Αθήνας από ψηλά.

Αυτές τις μέρες οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν αξέχαστες στιγμές στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής εμπειρίας διαμονής και απόλαυσης. Ανάμεσα στα έργα των Lalannes, του Pablo Picasso και τα κεραμικά του Jean Cocteau, το Salon διαθέτει το Dolli’s patisserie, με τον signature buffet γλυκών και κερασμάτων, όπου μπορούν να γευθούν ακαταμάχητες δημιουργίες, ενώ στον φιλόξενο χώρο του Library παρουσιάζεται μια κοσμοπολίτικη πρόταση Afternoon Tea που συνοδεύεται από ιδιαίτερες γλυκές και αλμυρές γεύσεις, γύρω από σπάνια objets & art pieces, ιστορικά κειμήλια, αντικείμενα design κι ενδιαφέρουσες εκδόσεις. Ίδιο κλίμα και στο Le Bar Secret, που μπορούμε να απολαύσουμε μοναδικά cocktails, ξεχωριστά pairings και menus για γεύμα ή δείπνο, πάντα με την αύρα ιδιωτικότητας που χαρίζει ο signature χώρος ο οποίος παραπέμπει σε jewel box.

Για το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου, ο chef του The Dolli Σπύρος Βαρελάς και ο Executive Chef του Ομίλου, Σάκης Τζανέτος, προτείνουν ένα γαστρονομικό menu με αριστοτεχνικά πιάτα και απρόσμενους συνδυασμούς.

Η υποδοχή περιλαμβάνει εκλεκτά "canapés to love" με επιλογές για κάθε ουρανίσκο, με καραβίδα και πράσινο μήλο με μοσχολέμονο, ψητή πατάτα με κρέμα και χαβιάρι που ακολουθούνται από foie gras με brioche και σύκο και λαβράκι με blinis και μπρικ. Το μενού ακόμα περιλαμβάνει φρέσκα χτένια με σπαράγγια, κρέμα και lime, αχνιστή σούπα αγκινάρα και agnolotti αστακού και κρέμα bisque ενώ για το κυρίως πιάτο έχουμε βοδινό φιλέτο foie gras με πατάτες noisette, τρούφα και μανιτάρια. Η βραδιά κλείνει με επιδόρπιο THE DOLLI’S Heart με κόκκινα φρούτα, σκούρα σοκολάτα, αμύγδαλα και παγωτό, ενώ ο executive sommelier προτείνει τα κατάλληλα wine pairings και cocktails για κάθε γεύση.

Μη ξεχνάμε πως το 2024 το The Dolli ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα και ως ένα από τα κορυφαία στον κόσμο από τους αναγνώστες του αγγλικού Condé Nast Traveller ενώ το 2025 αποτελεί μια χρονιά ωρόσημο για τη Grecotel συμπληρώνοντας 50 χρόνια από την ίδρυσή της.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr