Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απόστολου Λύτρα στις φυλακές Κορυδαλλού & το επεισόδιο με άλλο κρατούμενο

Το πρώτο Σαββατοκύριακο στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε ο Απόστολος Λύτρας

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το πρώτο Σαββατοκύριακο στις φυλακές Κορυδαλλού πέρασε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου και για τη παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, πρόεδρος ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων μίλησε στην εκπομπή, "το Πρωινό" του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως ο γνωστός ποινικολόγος δεν πρόλαβε να αγοράσει τρόφιμα από το σούπερ μάρκερ των φυλακών και παρακαλούσε άλλους συγκρατούμενούς του να του δώσουν τα δικά τους.

"Είναι λογικό ο κ. Λύτρας να μην πρόλαβε να ψωνίσει από το σούπερ μάρκετ. Θα πρέπει να περιμένει ως την επόμενη φορά" είπε χαρακτηριστικά.

Άλλες πληροφορίες θέλουν να σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα στον Απόστολο Λύτρα και έναν άλλο κρατούμενο, πρώην αστυνομικό που είχε αναλάβει παλαιότερα νομικά ο ποινικολόγος.

Ο πρώην αστυνομικός φέρεται να έβρισε τον ποινικολόγο, με αποτέλεσμα ο Απόστολος Λύτρας να ζητήσει παραπάνω ασφάλεια.