Follow us

Ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα, Μανώλης απαντά για τον ξυλοδαρμό: "Του έδωσε αφορμή, ήταν η κακιά η ώρα"

Οι δηλώσεις του πατέρα του Απόστολου Λύτρα μετά την προφυλάκιση του ποινικολόγου

Ο Μανώλης Λύτρας, ο πατέρας του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στη σύζυγό του μίλησε στην εκπομπή "Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα" στο Mega.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα δικαστεί βέβαια. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή. Δεν είχε πρόβλημα το παιδί, δεν είχε πρόβλημα, ήταν η κακιά η ώρα που λέμε" είπε χαρακτηριστικά.

.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Το μοναδικό ζεϊμπέκικο του Αντύπα υπό την ερμηνεία της Κελεκίδου - Δείτε το video

Το να πείσεις τον Αντύπα, να χορέψει ζεϊμπέκικο, δεν είναι εύκολη υπόθεση,αλλά η Κέλλυ Κελεκίδου το κατάφερε, ξεσηκώνοντάς τον με την ερμηνεία της.

22 Οκτ 2025 16:35