Follow us

Απαγορευμένες σκέψεις βλέποντας Maestro 2

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για την επιστροφή του Maestro! Αξίζει να το δεις;

Maestro

Αντί να γράφουμε αναλύσεις επί αναλύσεων για το αν αξίζει ή όχι να δεις τη συνέχεια του "Maestro”, μπορούμε να γράψουμε δίχως φόβο και πάθος τι σκεφτόμασταν αλλά δεν παραδεχόμασταν όσο βλέπαμε τα πρώτα έξι επεισόδια του β' κύκλου.

- Η Κλέλια Ανδριολάτου είτε με μακριά είτε με κοντά μαλλιά, είτε με παντελόνες είτε με κολλεγιακές φούστες, είτε σε βιλάρες εκατομμυρίων στην Αθήνα είτε σε βιλάρες εκατομμυρίων στους Παξούς, παραμένει ό,τι πιο σέξι, φρέσκο και "πουληστερό" έβγαλε η ελληνική τηλεόραση σε ηθοποιό τα τελευταία χρόνια. Και μεταξύ μας δεν θα γύρναγε στην πραγματική ζωή να δει έναν άπιστο, κακορίζικο γιατρό, όπως αυτός που υποδύεται ο Δημήτρης Κίτσος, που να χε τον Θεό μπάρμπα και τη Deutsche Bank δική του.

- Τα σπίτια στο Maestro κάνουν τη Μαρίνα Σάττι να ντρέπεται. Όσο δεν ανέδειξε τον μεγαλοαστισμό του μέσου κατοίκου πρωτευούσης το clip από το "ZARI", τόσο ο Παπακαλιάτης δημιουργούσε έκρηξη του real estate στην Αθήνα. Τι νεοκλασικά, τι ξύλινες επενδύσεις, τι βικτωριανές σκάλες, τι σκαλιστά, τι Εθνικά Ωδεία. Εμείς δεν ζούμε στο Σύνταγμα, στις Βερσαλίες ζούμε.

- Επιτέλους μια σειρά χωρίς στερεοτυπικά εγχώρια taboo. Η σειρά καταπιάνεται με επιλόχειο κατάθλιψη, ενδοοικογενειακή βία, ευκαιριακό έρωτα, όνειρα, αυτοδιάθεση στο σεξ, bisexuality, απωθημένα, τον παράγοντα του χρήματος μέσα στις σχέσεις, τα dating app, roleplay. Όλα εκεί, μαζί. Φινετσάτα και προκλητικά, καλογυαλισμένα και ωμά.

- Έχω δει και έχω δει παρανοϊκές αποτυπώσεις συζήτησης με το υποσυνείδητο στην τηλεόραση. Αλλά να σου παίρνει πιπ@ τεκνό που έκλεισες μέσω Grindr και εσύ να βλέπεις τον Τσορτέκη στον καθρέφτη, πάει πολύ. Δηλαδή και να θες να μπεις στην ατμόσφαιρα του χιπστερικού κ@υλοψεκ που κάνει ο Ορέστης Χαλκιάς στον β' κύκλο, ε κάπου εκτροχιάζεται το πράγμα. Basta.

- Κάπου ώπα με τη διαχείριση του μαύρου χρήματος. Ξέρετε κάποιον που έχει εκατομμύρια σπίτι του, για τα οποία δεν τον διώκει κανένας, και πάει και τα καίει; Να παραδεχθώ την Καβογιάννη που τα έκανε ό,τι έκανε, μη σας καίω και τα σπόιλερζ. Γιατί είμαστε και κόνσιους, πανάθεμα το Ιόνιό μας.

- Κανείς δεν γελάει επίσης σε αυτό τον κύκλο. Είπαμε παιδιά, έγινε η φάση με τον Χαράλαμπο αλλά και οι πιο στυγεροί δολοφόνοι γελάνε κάπου. Εσείς τι πάθατε; Μια σκηνή με τον Αντώνη, την Κλέλια και τον Θάνο έχει μόνο πλάκα κι αυτή στο πλαίσιο της χιπστεριάς.

- Ποιος να πει τι στην Καβογιάννη; Ποια να συγκριθεί μαζί της και να αποδώσει αυτό το κύμα ταλέντου που συγκεντρώνεται σε ένα τόσο απλό και πηγαία θετικό άνθρωπο; Η Μαρία Καβογιάννη, υποδυόμενη έναν από τους φαινομενικά πιο καθημερινούς ήρωες της σειράς, ξεσκίζει σε ερμηνεία. Σολάρει στον αυτοσχεδιασμό, αποδίδει συναίσθημα, με βλέμμα σώμα και αύρα, χωρίς καν να μιλάει. ΕΠΟΣ.

- Κανείς δεν κάνει σεξ στον β' κύκλο του Maestro. Τι πάθατε παιδιά; Εκεί που στον πρώτο όλοι είχαν όρεξη δια της αφής και μόνο, τώρα το πάμε με το σταγονόμετρο και αυτό σεμνά και ταπεινά. Γίνεται ο μόνος που γκομενίζει να είναι ο διαλυμένος Αντώνης;

- Γιατί μου τσαντίζετε τον Αντίνοο; Μιχάλη, σε πειράξανε; Πρόσεχε όμως τι θα πεις για να σε συμπαθώ και τον Οκτώβριο.

*To Maestro μεταδίδεται σε εβδομαδιαία βάση στο MEGA κάθε Πέμπτη στις 22:40, ενώ και οι δύο κύκλοι της σειράς (1 ολοκληρωμένος και τα πρώτα 6 επεισόδια του καινούργιου) είναι διαθέσιμα ήδη στο Netflix για τους Έλληνες χρήστες.

Απαγορευμένες σκέψεις βλέποντας Maestro 2

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα