Follow us

Μόνο στο Yupiii! Τι θα δούμε στο μεγάλο φινάλε του "Σασμού" - Ποια ζευγάρια παντρεύονται

Ποιοι θα έχουν happy end στο φινάλε του "Σασμού";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Σασμός

Το "Σήμερα γάμος γίνεται" φαίνεται πως θα ακουστεί αρκετές φορές μέχρι το φινάλε της σειράς "Σασμός".

Μετά τα απανωτά φονικά, τις βεντέτες και τις συμφορές, ο έρωτας παίρνει τη σκυτάλη, φέρνοντας το σασμό στην Άνω Ποριά και το αναγκαίο "happy end".

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

ΑΡΓΥΡΩ - ΑΣΤΕΡΗΣ

Μόνο στο Yupiii! Τι θα δούμε στο μεγάλο φινάλε του "Σασμού" - Ποια ζευγάρια παντρεύονται

"Μην κλέβεις, έλα! Σε βλέπω άμα κλέψεις! Ένα λεπτό, περίμενε να κλείσω την πόρτα. Εμπιστεύσου με. Μην τα ανοίξεις, περίμενε. Θα σου πω εγώ", είπε ο Αστέρης. Μετρώντας αντίστροφα από το τρία έως το ένα, ο Αστέρης επέτρεψε στην Αργυρώ να ανοίξει τα μάτια της, με την ίδια να αντικρίζει συγκινημένη το δαχτυλίδι. "Αργυρώ Βρουλάκη, θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;", ρώτησε ο Αστέρης, με εκείνη να τον κοιτάζει στα μάτια, δίνοντάς του ένα παθιασμένο φιλί. Αυτά διαδραματίστηκαν λίγο πριν από το φινάλε του περσινού κύκλου... Περίπου ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι παραμένει ανύπαντρο. Ο έρωτάς του, που πέρασε διά πυρός και σιδήρου, παραμένει ακλόνητος κι ο γάμος τους είναι αναπόφευκτος.

ΜΑΘΙΟΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΑΣΜΟΣ γάμος Μαθιού & Βασιλικής

Η δολοφονία του Στεφανή δεν θα σκιάζει πια τη σχέση τους, καθώς ο Μαθιός, που όλο αυτό το διάστημα βασανιζόταν μέσα του, θα πληρώσει για το κρίμα που πήρε... Η Βασιλική όμως, όπως και οι δικοί του άνθρωποι, θα σταθούν στο πλευρό του. Τα δυο... κορίτσια του, η Βασιλική και η κόρη τους, θα είναι συνέχεια δίπλα του.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΤΟΥ "ΣΑΣΜΟΥ" ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα