Follow us

Aide-mémoire | Ο Κανάκης σε on air μανιφέστο & η συνέχεια του "Keeping up with... Kasselakis"

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Καθαρά Δευτέρα, χταπόδια, ταραμοσαλάτα και… Κασσελάκη είχε το μενού της αρχής της εβδομάδας. Για να λέμε την αλήθεια, η μόνη σοβαρή είδηση στα τηλεοπτικά δρώμενα ήταν πως ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στην πύλη του στρατοπέδου στη Θήβα, όπου θα έκανε την μίνι θητεία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Λιάγκας έκανε στην ουσία ένα "πέσιμο" στον Κασσελάκη, όπως θα έλεγε κάθε άλλη lifestyle εκπομπή, και με ανάλογη χαλαρή διάθεση μίλησαν.

Φάουλ του Κασσελάκη που… πρότεινε να μετονομαστεί η Καλλιόπη σε… Κούλη. Λάθος όλο. Θα έλεγα πως είναι λαϊκισμός, αλλά δεν μπορείς να του το αποδώσεις κιόλας γιατί δεν ξέρει να κάνει ωμά λαϊκισμό ο Stefanos. Στην ουσία μια αστεία ατάκα πήγε να πει και είπε την πιο λάθος που μπορούσε. Τι να πει κανείς… Πάντως το reality της σεζόν είναι αυτό. Θα μπορούσε να μπει κι ανταγωνιστικά απέναντι στο MasterChef- θα κέρδιζε και πάλι το Star βέβαια.

Στη "Super Katerina" βέβαια τσακωνόταν ξανά ο Αντρέας Μικρούτσικος με τον αέρα που αναπνέει. Αφήστε τον, ρε παιδιά. Είναι κρίμα να παλεύει ο άνθρωπος να πει τη μόνη ουσιαστική γνώμη σε αυτό το τραπέζι. Γιατί αν εξαιρέσουμε τη δική του γνώμη, όλο το υπόλοιπο ουσιώδες κομμάτι είναι μόνο η ΚατΚαιν.

Διαβάστε Επίσης

Χωρίς "Μάγισσα" και "Παγιδευμένους" θα είμαστε την 25η Μαρτίου. Μένει κι ένα στοκ επεισόδιο για να παιχτεί στον δρόμο για το φινάλε. Μετά οι "Ψυχοκόρες" θα κάνουν την εμφάνισή τους κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Ρεαλιστικό, μαθαίνω, είναι το ενδεχόμενο να έχουμε β κύκλο της σειράς "Παραλία" στην ΕΡΤ1. Η σεναριακή πρόταση έχει κατατεθεί και μέσα στις επόμενες μέρες θα παρθεί η τελική απόφαση αν θα προχωρήσουν σε συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ή σε λανσάρισμα άλλης στη θέση της. Πιθανολογώ πως για β’ κύκλο πάει και η "Ηλέκτρα" που ήσυχα ήσυχα έβγαλε τη σεζόν, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες αλλά σίγουρα με πολύ καλές κριτικές.

Μιας και αναφέρθηκα στην ΕΡΤ, μόνο με καλό αίσθημα ακούω τη συμμετοχή της Ελένης Ράντου στη σειρά για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας. Δεν ξέρω πολλά, δεν θέλω και να μάθω. Ξέρω πως η Ελένη Ράντου κάθε φορά που παίζει στην τηλεόραση, είναι μια ευτυχής στιγμή για τον θεατή.

"Έχουν γίνει πολλά χυδαία πράγματα τα τελευταία 30 χρόνια σε αυτή τη χώρα. Αυτό είναι με διαφορά το πιο χυδαίο, το πιο εξοργιστικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλω να ομολογήσω ότι σε αυτό το θέμα ήταν απίστευτα λίγος. Αυτή η τρομερή ανάγκη να καλύψουν τον Καραμανλή είναι πέρα από κάθε φαντασία" είπε ο Αντώνης Κανάκης, προσκαλώντας ανοιχτά τον πρωθυπουργό σε μία ζωντανή συνέντευξη χωρίς όρους και προϋποθέσεις στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα. Όχι ότι περίμενα να πει κάτι άλλο, γενικώς το "Ράδιο Αρβύλα" υπηρετεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα τις ώρες που μπορεί. Αλλά πολύ θα ήθελα να δω τη συνέντευξη αυτή, όχι όμως για τους προφανείς λόγους.

Διαθέσιμος για τηλεοπτικές συμβουλές προς τον Νίκο Κοκλώνη δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Αποκαλώντας τον και φίλο, μάλιστα. Σκέψου να μην ήταν κιόλας, πόσο κομψά θα έθετε τα περί "αποτυχίας 2 στα 2". Από την άλλη, εγώ δεν βρίσκω καμία αποτυχία του ίδιου του Κοκλώνη ή του Just ή του Fame Story. Όποιος και να μπει σε αυτή την αρένα, του Σαββάτου, με τους ελάχιστους θεατές και τα Others στον Θεό, μικροποσότητες τηλεθέασης θα κάνει. Το λάθος είναι στην απόφαση να βγει το κάθε προϊόν στον αέρα, αισιοδοξώντας πως όλα θα ανατραπούν στον ανταγωνισμό. Δεν υπάρχει χώρος για τέσσερα μουσικά προγράμματα, δεν υπήρχε ποτέ για δύο, θα βρεθεί τώρα για τα διπλά;

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα