Follow us

Αυτή είναι η νέα καθημερινή σειρά του OPEN!

Καθημερινή σειρά ετοιμάζει το Open

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
OPEN rnew

Μια νέα κωμική σειρά πρόκειται να ενταχθεί σύντομα στο πρόγραμμα του OPEN, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό "Τηλέραμα".

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο τίτλος της είναι "Σαν ψέμα" και στο επίκεντρο της ιστορίας ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Πέτρος, που μεγαλώνει μόνος του τη μικρή του κόρη Αλίκη, αφού η σύζυγός του Χριστίνα τούς εγκατέλειψε λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Ωστόσο η Αλίκη, που δεν έχει σταματήσει ποτέ να ονειρεύεται πως η μητέρα της θα επιστρέψει, "αναγνωρίζει" ως μάνα της μια άλλη γυναίκα, τη Ζωή, που αποφασίζει με τον πατέρα της μικρής να υποδυθεί αυτόν τον… ρόλο.

Ξαφνικά όμως η αληθινή της μητέρα θα επιστρέψει και πολλά θα ανατραπούν, προκαλώντας κωμικές αλλά και συγκινητικές καταστάσεις.

Τη σκηνοθεσία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Νίκο Πολυδερόπουλο, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Χάρη Σώζο, Ευθύμη Γεωργόπουλο, Μαρίνα Βροντή και πολλούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς.

Οι πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν επίσης ότι τα γυρίσματα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, καθώς η σειρά "Σαν ψέμα" προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα αρχές του επόμενου μήνα στη συχνότητα του ΟΡΕΝ πριν από το κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα