Follow us

Αλλαγές στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1

Αλλαγές στην late night ζώνη του ΑΝΤ1

ΑΝΤ1

Αλλαγές θα δούμε στην late night ζώνη του ΑΝΤ1από αυτή την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, θα περνάμε ακόμα περισσότερα βράδια μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το "The 2Νight Show", από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00.

Τι θα συμβεί όμως με την "Αρένα" με την Μαρία Αναστασοπούλου;

Η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1 αλλάζει ζώνη και συχνότητα προβολής και από τις 28 Ιανουαρίου θα προβάλλεται κάθε δεύτερη Κυριακή στις 24.00.

Όσα θα δούμε στη νέα εκπομπή

Η Μαρία Αναστασοπούλου την Κυριακή 28 Ιανουαρίου θα βάλει στην "ΑΡΕΝΑ" το θέμα της υιοθεσίας και της αναδοχής. Αόρατα παιδιά... που μεγαλώνουν σε ιδρύματα. Οικογένειες που παλεύουν να γίνουν ανάδοχες ή να υιοθετήσουν παιδιά. Ποιες είναι οι δαιδαλώδεις διαδικασίες, η γραφειοκρατία και οι ελλείψεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες; Στην "ΑΡΕΝΑ" μιλούν οικογένειες που περιμένουν πάνω από μία πενταετία να υιοθετήσουν παιδιά, ενώ η κάμερα της εκπομπής αναζητά και τα παιδιά που περιμένουν να γίνουν μέλη οικογενειών, αλλά και τους ειδικούς που τα φροντίζουν. Ποιες απαντήσεις δίνει η πολιτεία και ποιες βελτιωτικές προσπάθειες γίνονται; Τι ζητούν οι οικογένειες και τα ζευγάρια; Η Μαρία Αναστασοπούλου ερευνά και τη λειτουργία του θεσμού της αναδοχής. Τι συμβαίνει με τα παιδιά που πήγαν σε ανάδοχες οικογένειες, αλλά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν σε Ιδρύματα;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα