Follow us

Παραμονή Χριστουγέννων με Πάνο Κιάμο στο αποψινό "Σπίτι με το Mega"

"Φωτιά με φωτιά" τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος

Απόψε, στις 21:00, κάνουμε Χριστούγεννα στο "Σπίτι με το MEGA" με μουσική, χορό και εκλεκτούς καλεσμένους να έρχονται στο πιο λαμπερό ρεβεγιόν της ελληνικής τηλεόρασης.

Όσα θα δούμε

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο, έναν από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του που μας ξεσηκώνει με τα δημοφιλή του σουξέ, σε ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι πρωίας και θα μεταδώσει την εορταστική ατμόσφαιρα σε κάθε σπίτι.

Δίπλα του, στην πιο όμορφη νύχτα του χρόνου, θα βρεθούν δημοφιλείς καλεσμένοι που θα μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές στιγμές και ντουέτα-έκπληξη. Ο Γιώργος Αλκαίος που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική ποπ μουσική ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια. Ο Γιώργος Βελισσάρης ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη και μας ταξιδεύει στην παράδοση. Το γλέντι απογειώνεται με τον Νίκο Ζωιδάκη στη λύρα και τις αξεπέραστες μαντινάδες του. Ο Νίκος Απέργης δίνει τον δικό του ρυθμό στη βραδιά. Η Μαλού, με την υπέροχή της φωνή, τραγουδάει γνωστές επιτυχίες της. Συμμετέχει η Αφροδίτη Χατζημηνά.

Αυτή η ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή ανοίγει με τον πιο γλυκό τρόπο: παιδικές φωνές θα μας μεταφέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων με κάλαντα και τραγούδια.

Ακόμα, αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και δημοφιλείς καλεσμένοι θα βρεθούν στο στολισμένο "σπίτι", μοιράζοντας ευχές γεμάτες αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα: Κατερίνα Παναγοπούλου, Γιώργος Παπαχρήστος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Γιάννης Καλλιάνος, Κούλλης Νικολάου, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δήμητρα Βαμβακούση, Σοφία Παυλίδου, Ευαγγελία Νταβατζή, Αργύρης Αγγέλου, Χριστίνα Αλούπη, Κατερίνα Ζαρίφη, Βίκυ Κάβουρα, Βίκυ Κουλιανού, Δέσποινα Μοιραράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σωτήρης Πολύζος, Πέγκυ Σταθακοπούλου κ.ά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα