Follow us

Μόνο στο Yupiii! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στο "Ναυάγιο" του Mega

Αυτός είναι νέος έρωτας στη συνέχεια της σειράς "Το Ναυάγιο"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ Rnew

Ένας νέος έρωτας ανθίζει στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Το Ναυάγιο". Πρόκειται για τον Άγγελο και τη Βάσω, οι οποίοι γίνονται ζευγάρι, με... προξενιό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Άγγελος & Βάσω γίνονται ζευγάρι! Τους τα φτιάχνουν ο Μάκης και η Λίνα

Ο Μάκης ζει όμορφες στιγμές με τη Λίνα και στενοχωριέται που ο Άγγελος είναι μόνος, έρημος και μαραζωμένος.

Καθώς ο Μάκης εκτιμά πολύ τον φίλο του και το διάστημα που μένουν μαζί στα σπιτάκια της κυρίας Χριστίνας έχουν έρθει πολύ κοντά, τον αισθάνεται σαν αδελφό του και θέλει να τον... αποκαταστήσει και να τον δει ξανά χαρούμενο και αισιόδοξο για τη ζωή.

Η Λίνα, από την πλευρά της, έχει αναλάβει την προστασία της αδελφής της από τότε που ήρθε στην Αθήνα, πληγωμένη μετά τη διάλυση του αρραβώνα της.

Η Βάσω ήταν αρραβωνιασμένη στην Κρήτη με έναν τύπο που της φέρθηκε σκάρτα και την "κλείδωσε" συναισθηματικά. Τον είχε ερωτευτεί βαθιά και δεν κατάφερε, ούτε και θέλησε ποτέ να ξεπεράσει την απιστία του.

Παρότι ο πατέρας της είχε όνειρο για εκείνη να γίνει μια καλή σύζυγος και νοικοκυρά και να μεγαλώσει τα παιδιά της κοντά του, όταν έμαθε πώς της φέρθηκε ο υποψήφιος γαμπρός του, δεν δίστασε να τον πετάξει έξω από το σπίτι και να δώσει στη Βάσω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, που τόσο είχε ανάγκη.

Με συνοπτικές διαδικασίες, λοιπόν, ο Δημήτρης έστειλε τη μικρή του κόρη στην πρωτεύουσα, ώστε να ηρεμήσει πλάι στην αδελφή της και να ξαναβρεί τον εαυτό της. Η Λίνα, βλέποντας τη Βάσω να μην μπορεί να συνέλθει και να ξεπεράσει τον πρώην της, όταν τα έμπλεξε με τον Μάκη τού εκμυστηρεύτηκε τον καημό της. Εκείνος με τη σειρά του άρχισε να σκέφτεται πως θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίσει τον κολλητό του στην αδελφή της αγαπημένης του και αμέσως έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους...

Το σκηνικό της γνωριμίας στήνεται τάχιστα και την αφορμή δίνει ένα τραπέζι που κανονίζει η μητέρα των δύο κοριτσιών, η Πολυξένη. Εκεί Άγγελος και Βάσω θα γνωριστούν για πρώτη φορά και σχεδόν αμέσως... ερωτικές σπίθες αρχίζουν να πετάγονται ανάμεσα στους δύο νέους!

Το συγκεκριμένο τραπέζι βέβαια θα είναι άκρως επεισοδιακό και για έναν ακόμα λόγο, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τα συναισθήματα του Δημήτρη για τη Μαρία, με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα