Follow us

Μόνο στο Yupiii! Σασμός: Η Βασιλική καταρρέει! Ο Νικηφόρος νεκρός στην αγκαλιά της

Δραματικές στιγμές για τη Βασιλική στη συνέχεια της σειράς "Σασμός"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Σασμός - Βασιλική

Ο Λάζαρος πυροβολεί θανάσιμα τον Νικηφόρο στα συγκλονιστικά επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός". Η Βασιλική ορκίζεται εκδίκηση και μεταλλάσσεται σε ένα άτομο διψασμένο για εκδίκηση

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Έχοντας κρυφακούσει την Καλλιόπη να καταριέται στον παπα-Μιχάλη τον Παύλο, που έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον Βασίλη της μέσα στη φυλακή, ο Νικηφόρος νιώθει να κυριεύεται από μίσος για τους Βρουλάκηδες, που δεν λένε να αφήσουν την οικογένειά του ήσυχη. Τυφλωμένος από θυμό, πηγαίνει στο σπίτι του Παύλου, αφού ξέρει πού κρύβει τα όπλα του. Είναι αποφασισμένος να τον απειλήσει με το ίδιο του το όπλο!

Το αρπάζει και τρέχει να βρει τον Βρουλάκη, που βρίσκεται στο καφενείο. Στον δρόμο τον βλέπουν οι χωριανοί να κρατά όπλο και να είναι σε έξαλλη κατάσταση και ενημερώνουν τον Φραγκιαδάκη. Λίγα λεπτά αργότερα ο Νικηφόρος μπαίνει στο καφενείο. Εκεί είναι ο Αστέρης, η Αργυρώ και η Στέλλα. Σε απέναντι τραπέζι κάθονται όλοι μαζί οι Βρουλάκηδες.

Ο Νικηφόρος, οργισμένος, ουρλιάζει ότι γνωρίζει την αλήθεια. Στρέφεται στον Παύλο, του λέει ότι θα πληρώσει για όσα έκανε στους Σταματάκηδες, σηκώνει το όπλο του και πυροβολεί! Η σφαίρα βρίσκει ξυστά τον Παύλο, που πέφτει κάτω για να καλυφθεί. Ο Νικηφόρος όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και τον πλησιάζει.

Ακόμα ένας πυροβολισμός σπάει την ησυχία του καφενείου και ο Νικηφόρος σωριάζεται στο πάτωμα. Από πίσω του στέκεται ο Λάζαρος Βρουλάκης με το όπλο στο χέρι. Όλα γίνονται σε δευτερόλεπτα. Ο Αστέρης τρέχει στον αιμόφυρτο Νικηφόρο, ενώ ο Λάζαρος τρέπεται σε φυγή...

Στα χέρια της μάνας

Χτυπημένος από τον Λάζαρο, ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο ψυχορραγώντας. Ο Παύλος, σοκαρισμένος, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις συνέβη μπροστά στα μάτια του. Ο Μαθιός, σε έξαλλη κατάσταση, τρέχει να βρει τη Βασιλική, την ίδια ώρα που στο καφενείο φτάνει ο Αντώνης και αρχίζει τις ανακρίσεις για να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Ο Αντρέας είναι εκείνος που φυγαδεύει τον Λάζαρο και του λέει να μείνει κρυμμένος μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Βασιλική σπεύδει στο νοσοκομείο. Εκεί θα προλάβει να δει τον γιο της, πριν ξεψυχήσει στα χέρια της. Η οικογένεια των Σταματάκηδων βυθίζεται στο πένθος. Η βεντέτα ανοίγει ξανά και η Άνω Ποριά μετατρέπεται σε έναν τόπο όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχούν. Καθώς η πρώτη νύχτα πέφτει, κανείς πια δεν είναι ασφαλής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα