Follow us

Λευτεριά στη Σία Κοσιώνη

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια." Για τη σύζυγο του απερχόμενου Δημάρχου Αθηναίων τι πρέπει να ισχύει;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ESQUIRE
Λευτεριά στη Σία Κοσιώνη

"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια"

Προσπερνώντας τις όποιες παθογένειες ενέχει η εν λόγω έκφραση, στην περίπτωση της Σίας Κοσιώνη, της συζύγου του απερχόμενου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, τι πρέπει να ισχύει για να μη χλευάζεται με κάθε πιθανή ευκαιρία; Προτού συνεχίσω να γράφω, ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα 2 πράγματα: 1. Δε γνωρίζω προσωπικά τη Σία Κοσιώνη, παρά μόνο ως επαγγελματία του χώρου, 2. Θεωρώ κάπως αντιδεοντολογικό -αν και σχεδόν αναπόφευκτο- τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στο άκουσμα της διαφοράς στα ποσοστά των ψήφων που πήραν Μπακογιάννης και Δούκας στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης. Παραθέτω το σχετικό στιγμιότυπο, σε περίπτωση που θέλεις να έχεις εικόνα:

Από όταν συνέβη λοιπόν αυτό, το λάδι στη φωτιά για τους σχολιαστές εντός και εκτός σόσιαλ μίντια, αυξήθηκε. Ας είμαστε ειλικρινείς, οι περισσότεροι είχαν στηθεί μπροστά στις οθόνες τους για να δουν την αντίδρασή της. Είτε επρόκειτο για τους αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους με κίνητρο τα κλικς της είδησης "δείτε την πρώτη αντίδραση της Κοσιώνη" είτε για τους φανατικούς πολέμιους του Κώστα Μπακογιάννη.

Η συνέχεια στο Esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα