Follow us

Αναστασία Γιάμαλη: "Έκλεισε ένα μεγάλο πολύ κεφάλαιο για την κυρία Κοσιώνη"

Η Αναστασία Γιάμαλη σχολιάζει την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" έκανε η Αναστασία Γιάμαλη, η οποία τοποθετήθηκε τόσο ια την πορεία της τη φετινή τηλεοπτική σεζόν όσο και για την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ.

Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε αρχικά πως "Η ισότητα κάθε άλλο παρά κατακτημένη είναι, οπότε όσο περισσότερο ορατότητα υπάρχει για αυτά τα ζητήματα, είναι πάντα μια καλή αφετηρία για συζήτηση. Η πατριαρχία και ο καπιταλισμός, που πάνε χέρι χέρι, είναι βαθιά ριζωμένες και στη συνείδηση, αλλά και στην καθημερινότητά μας".

Η φετινή της πορεία

Στη συνέχεια, η Αναστασία Γιάμαλη υπογράμμισε ότι "Δεν αισθάνομαι ότι έχω δυνατό όνομα, είμαστε καλοί όσο η επόμενη δουλειά μας. Στη φετινή σεζόν βάζω θετικό πρόσημο και μεγάλη χαρά. Νομίζω πήγαμε πολύ καλά, μας έμαθε ο κόσμος περισσότερο, σε σύγκριση με πέρσι. Χτίσαμε μια ζώνη που στο παρελθόν είχε ψυχαγωγία. Δεν κάνω εγώ τις ανακοινώσεις για το μέλλον της εκπομπής, θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Προφανώς μας ανησυχούν τα νούμερα, αν αυτό που κάνουμε έχει αντίκρισμα. Θα ήταν ψέμα για όποιον ή όποια δημοσιογράφο να πει ότι δεν ασχολείται ή δεν ενδιαφέρεται για την τηλεθέαση".

Το διαζύγιο Κοσιώνη - ΣΚΑΪ

Όσον αφορά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, η ίδια σημείωσε πως "Έκλεισε ένα μεγάλο πολύ κεφάλαιο για την κυρία Κοσιώνη. Θα χρειαστεί καιρός να βρεθούν οι νέες ισορροπίες. Καλή επιτυχία στην κυρία Φλυτζάνη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση