Follow us

"Μαμά-δες" και "Μπαμπά-δες" κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ

Πότε θα μεταδίδονται οι "οικογενειακές" εκπομπές της ΕΡΤ;

«Μαμά-δες» και «Μπαμπά-δες»

Το Σάββατο και την Κυριακή έρχονται οι "Μπαμπά-δες" και οι "Μαμά-δες" της ΕΡΤ1 στους δέκτες μας.

"Μαμά-δες" και "Μπαμπά-δες" κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ

Την αρχή κάνει ο Τάσος Ιορδανίδης, που για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή, αναλαμβάνει να μυήσει τους τηλεθεατές στην βαθιά σχέση πατέρα με παιδί. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, η εκπομπή έχει σκοπό να αναδείξει τον ρόλο του μπαμπά στην ανατροφή και στο μεγάλωμα των παιδιών και παράλληλα να εστιάσει στο πώς ο σύγχρονος άντρας βιώνει την καθημερινότητά του μετά τον ερχομό των παιδιών, με όλες τις αλλαγές που συνεπάγονται στη ζωή του, στον εργασιακό χώρο του, αλλά και στη σχέση του με τη σύζυγο-σύντροφό του.

-Ιεροκλής-Μιχαηλίδης-Τάσος-Ιορδανίδης

Στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν, ποδαρικό στην εκπομπή κάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο γνωστός ηθοποιός παίζει μια παρτίδα σκάκι με τον Τάσο Ιορδανίδη και μιλάει για την κόρη του και τον νέο ρόλο τής ζωής του, αυτόν του παππού.

Τάσος-Ιορδανίδης-και-Ιωάννα-Παππά.

Η δημοφιλής ηθοποιός Ιωάννα Παππά, σε μια χαλαρή συζήτηση, αναφέρεται στα σχόλια που άκουσε, όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της, λόγω ηλικίας, αλλά και στο πόσο διαφορετική είναι η ζωή της πλέον.

Οι "Μπαμπά-δες" δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:00 από τις 16 Σεπτεμβρίου.

Μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή στις 16:00, η Τζένη Θεωνά επανέρχεται στον ρόλο της οικοδέσποινας της εκπομπής "Μαμά-δες".

Τζένη Θεωνά

Σε κάθε εκπομπή, η γνωστή ηθοποιός με το γνωστό κέφι της και με ανεβασμένη διάθεση, θα συναντάει γνωστές μαμάδες και μπαμπάδες που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις δικές τους ιστορίες, ενώ γονείς που αντιμετώπισαν διάφορες δυσκολίες θα μιλούν στο "Μαμά-δες" και θα προσπαθούν να εμψυχώσουν και να βοηθήσουν κι άλλους γονείς προκειμένου να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Από την εκπομπή δεν θα λείψουν, και αυτή τη σεζόν, ιατρικά θέματα, συμβουλές από ειδικούς επιστήμονες, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

ΜΑΜΑΔΕΣ-

Στην πρεμιέρα της σεζόν η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένειά της, έπειτα από χρόνια παραμονής στο εξωτερικό. Η Τζένη Θεωνά συναντάει τη Φιλίππα, μια μαμά δίδυμων κοριτσιών, η οποία στα 41 χρόνια της αποφάσισε να αποκτήσει παιδί μόνη της, από σπέρμα δότη.

ΜΑΜΑΔΕΣ

Στη στήλη Μπαμπά-μίλα έρχεται ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο οποίος μιλάει για τα τρία παιδιά του και τις ισορροπίες που προσπαθεί να κρατήσει μέσα στο σπίτι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα