Follow us

Φινάλε για το "Μαύρο Ρόδο" | Έτσι ολοκληρώνεται ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ

Αναλυτικά όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς "Μαύρο Ρόδο"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Το"Μαύρο Ρόδο" αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό απόψε στις 21:00 με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, συγκλονιστικές εξελίξεις, αλλά και... αίσιο τέλος.

Στο τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega η αληθινή αγάπη βγαίνει νικήτρια.

Ένας έρωτας που γεννήθηκε μέσα στα φαινομενικά απροσπέλαστα εμπόδια, εκείνος του Πέτρου και της Ελισάβετ, βρήκε τελικά χώρο να ανθίσει φέρνοντας τους ήρωές μας πιο κοντά από ποτέ.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια

Επεισόδια 140 & 141-τελευταίο (Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21:00)

H Ευτυχία έχει ένα κακό προαίσθημα. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ, αντικρίζοντας τον κρεμασμένο Γεράσιμο. H Κασσιανή είναι σε δύσκολη θέση, καθώς η Πολυξένη αποφασίζει να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες. O Θέμης και η Κύρα τοποθετούν κοριό και παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας. Η Αλεξία μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βίκο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ευτυχία καταρρέει μπροστά στο άψυχο σώμα του γιου της. Η Ελισάβετ βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Πέτρου.

Ο Πέτρος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Ελισάβετ για τον θάνατο του Γεράσιμου. Η Κασσιανή, φυλακισμένη, ζητάει μετάνοια από τον Μητροπολίτη. Η Φιλαρέτη βοηθάει τον Βίκο να φύγει κρυφά από το μοναστήρι, όταν παράλληλα έρχεται στο χωριό ο Θέμης που τον ψάχνει για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Η Αλεξία έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο. Θα καταφέρει να ξεφύγει ο Βίκος από τον Θέμη; Τι θα συμβεί στην τελευταία συνάντηση του Βίκου με την Φιλαρέτη; Ποιο θα είναι το τέλος της σχέσης του Πέτρου με την Ελισάβετ;

Μαύρο Ρόδο - Φινάλε

Μαύρο Ρόδο - Φινάλε

Μαύρο Ρόδο - Φινάλε

banner

Μαύρο Ρόδο - Φινάλε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα