Follow us

Παγιδευμένοι - Spoiler: Η Άννα πιέζει τον Δημήτρη! Σπύρος & Θοδωρής στη φυλακή

Όλες οι εξελίξεις στους "Παγιδευμένους"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Παγιδευμένοι

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Παγιδευμένοι", όπως τις αποκαλύπτουν τα περιοδικά "Τηλεθεατής" και "Τηλέραμα".

Η Άννα πιέζει τον Δημήτρη να απαρνηθεί την οικογένειά του για χάρη της σχέσης τους. Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Θοδωρή και τον Σπύρο καθώς η αστυνομία τους συλλαμβάνει.

"Δημήτρη, η οικογένειά σου ή εγώ" | Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο "Τηλεθεατής"

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αναζητώντας απαντήσεις, η Άννα ζητά να δει τον Θοδωρή. Ο Δημήτρης δεν μπορεί να της το αρνηθεί. Έτσι, πολύ σύντομα, η νεαρή δικηγόρος βρίσκεται στο κρατητήριο, απέναντι από τον άνθρωπο που της στέρησε τον πατέρα της... "Ο πατέρας μου με έδιωξε από το σπίτι επειδή ανέλαβα την υπεράσπισή σου, επειδή σε πίστεψα και σε προστάτευσα!", του φωνάζει κλαίγοντας. Εκείνος επιμένει ότι ο Κοσμάς, το μοιραίο εκείνο βράδυ, απειλούσε να τον σκοτώσει. Ο ίδιος βρισκόταν σε άμυνα και δεν μπορούσε τη συγκεκριμένη στιγμή να ξεφύγει διαφορετικά.

Τόσο εκείνη όμως όσο και ο Δημήτρης δεν δείχνουν τη διάθεση να τον ακούσουν. Παράλληλα, με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, ο Σταύρος και ο Ανδρέας είναι σίγουροι ότι κάποιος ακόμα βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, που είδε όσα διαδραματίστηκαν κι είναι αυτός που στη συνέχεια έκλεψε το πτώμα του Κοσμά.

Ποιος ήταν όμως αυτός και τι λόγο είχε για να το κάνει; Στο μεταξύ, ο Σπύρος οδηγείται στο κρατητήριο καταρρακωμένος. "Μπαμπά, συγγνώμη. Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με", του λέει κλαίγοντας ο Θοδωρής όταν τον αντικρίζει. "Είμαστε και οι δύο στην ίδια πλευρά, γιε μου. Είναι και δικό μου λάθος", του απαντά εκείνος. Η Άννα επιστρέφει στο πατρικό της και λέει τα νέα στην οικογένειά της. Η ανιψιά της δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Θοδωρής σκότωσε τον παππού της, ενώ η μητέρα της την προειδοποιεί πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Δημήτρη και την οικογένειά του. "Είναι δολοφόνοι!", της φωνάζει.

ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ & ΘΑΝΑΤΟΥ

Ο Δημήτρης βλέπει την Άννα σε άσχημη κατάσταση έξω από το δικαστικό μέγαρο. Προσπαθεί να της μιλήσει, αλλά εκείνη και πάλι τον αποφεύγει. "Θέλω να με ακούσεις κάποια στιγμή. Τώρα, σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, θα είμαι εδώ και θα περιμένω. Θέλω να απολογηθώ για τον πόνο που σου προκάλεσα", της λέει. Λίγο αργότερα, εκείνη πηγαίνει για κατάθεση στον Σταύρο. Όταν τη ρωτά ποιος της έδωσε την πληροφορία για το πού βρίσκεται ο Θοδωρής, του λέει ψέματα πως παρακολούθησε τον Δημήτρη και βρέθηκε εκεί. Έτσι, το όνομα του Αλέκου δεν μπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, γεγονός που επηρεάζει σίγουρα την εξέλιξή της. Αμέσως μετά πηγαίνει με τον Δημήτρη στο σπίτι που νοίκιασε για να ζήσουν μαζί. "Αυτά είναι δικά σου", του λέει και του δίνει τα κλειδιά.

Δημήτρης: Είσαι σίγουρη;

Άννα: Όχι! Θα σε ρωτήσω κάτι και η απάντησή σου θα καθορίσει τη ζωή μας. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου για μένα. Πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Για να σε εμπιστευτώ ξανά πρέπει να ξέρω: η οικογένειά σου ή εγώ;

Θοδωρής & Σπύρος συλλαμβάνονται | Το ρεπορτάζ του περιοδικού "Τηλέραμα"

Η Άννα, σοκαρισμένη ακόμα από την αποκάλυψη της αλήθειας για τη δολοφονία του πατέρα της, βλέπει τον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Ανδρέα να προσπαθούν να λύσουν τον Θοδωρή. Πιστεύει ότι τον βοηθούν να αποδράσει και θεωρεί ότι την πρόδωσαν. Στο μυαλό της έρχονται οι πρώτες στιγμές της γνωριμίας της με τον Δημήτρη, οι κόντρες τους, οι διαφωνίες τους και όλα αυτά τα περιστατικά που στάθηκαν αφορμή για να γεννηθεί ο έρωτάς τους... Γρήγορα όμως επιστρέφει και πάλι στη σκληρή πραγματικότητα που αντικρίζει μπροστά της. Ειδοποιεί λοιπόν την αστυνομία και βγαίνει έξω καταρρακωμένη...

Τους παρακολουθεί

Στο μεταξύ, ο Αλέκος τρίβει τα χέρια του παρακολουθώντας από μακριά όσα διαδραματίζονται. Έχει βέβαια φροντίσει να είναι μαζί του και φωτογράφος, για να απαθανατίσει τα γεγονότα και να προωθήσει το υλικό στον Τύπο! Την ίδια στιγμή, ο Θοδωρής ξεσπάει σε κλάματα και παρακαλεί τον αδελφό του να του δώσει την ευκαιρία να του εξηγήσει. Ο Δημήτρης όμως είναι πολύ θυμωμένος και απογοητευμένος για να τον ακούσει και του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει πια αδελφό! "Ξέχνα με! Ως εδώ!" του λέει χαρακτηριστικά και δίνει εντολή στον Ανδρέα να του περάσει χειροπέδες. Στο μεταξύ, ο Σπύρος τηλεφωνεί στον πατέρα του και τον ενημερώνει για τις εξελίξεις, λέγοντάς του ότι πηγαίνει και ο ίδιος να παραδοθεί

Εξηγήσεις

Ο Σταύρος βγαίνει έξω και βλέπει την Άννα να κάθεται σε μια γωνιά και να κλαίει. Την πλησιάζει και προσπαθεί να της εξηγήσει ότι κανένας δεν προσπάθησε να βοηθήσει τον Θοδωρή να αποδράσει. Απλώς ήθελαν να τον συλλάβουν οι ίδιοι. Πάνω στην ώρα καταφθάνει και ο Σπύρος. Η Άννα με το που τον βλέπει ξεσπάει: "Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Σε αποκάλεσα πατέρα. Είπα δεν έχω πια πατέρα, αλλά είσαι εσύ εδώ για μένα. Πώς άντεξες να κάνεις κάτι τέτοιο; Ο γιος σου μου πήρε τον πατέρα και εσύ μου στέρησες το δικαίωμα να τον αγκαλιάσω για τελευταία φορά και να του κρατήσω το χέρι".

Χωρισμός

Σε μικρή απόσταση είναι ο Δημήτρης. Τους παρακολουθεί, έχει ακούσει τα πάντα και νιώθει συντετριμμένος. Θέλει πολύ να πάει δίπλα στην αγαπημένη του, να την αγκαλιάσει και να την παρηγορήσει, ξέρει όμως ότι αυτό είναι αδύνατον. Ότι εκείνη δεν θα θέλει πια να τον ξαναδεί μπροστά της... Θοδωρής και Σπύρος οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν κατάθεση. Η Άννα ακούει τις περιγραφές τους και σοκάρεται από τις λεπτομέρειες. Εκείνο όμως που τη συγκλονίζει είναι όταν συνειδητοποιεί ότι το βράδυ που μετέφεραν τον Θοδωρή στο νοσοκομείο, επειδή του είχαν ανοίξει τα ράμματα, το πτώμα του πατέρα της βρισκόταν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του Σπύρου...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα