Follow us

Ο Βασίλης Μπισμπίκης "αποθεώνει" τη Δέσποινα Βανδή: "Θεά μου"

Η απόλυτη εκδήλωση θαυμασμού από τον Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Μια ιδιαίτερη στιγμή για τους θαυμαστές της Δέσποινας Βανδή έγινε γνωστή στο Πρωινό του ΑΝΤ1, καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε ένα στόρι από την πρόβα της τραγουδίστριας, γράφοντας:
"Θεά μου" και την τάγκαρε στην ανάρτησή του.

Το γεγονός σχολιάστηκε άμεσα από την ομάδα της εκπομπής, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να εκφράζει την άποψή της για τη δημόσια έκθεση:
"Ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη. Όταν λέει δεν θέλουν να με παίζουν τα πρωινά...Μπορείς να της το πεις στο σπίτι. Άμα το βάλεις στα social πρέπει να σχολιαστεί. Άμα βγαίνεις σε μια συνέντευξη και κατακεραυνώνεις τα πρωινά, 'δεν θέλουν να με παίζουν', 'χυδαιολογούν', 'είναι κίτρινα', κράτα μικρό καλάθι και εσύ ο ίδιος."

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με χιούμορ την απόφαση της εκπομπής να προβάλλει το στόρι:
"Εμείς αποφασίσαμε να το παίξουμε. Ας μην το παίζαμε."

Όσα είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης για το νέο σπίτι που ετοιμάζουν με τη Δέσποινα Βανδή

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Λευτέρη Κουμαντάκη και την εκπομπή "Πρωινό Σαββατοκύριακο" παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να αναφέρεται στον τρόπο προβολής της προσωπικής του ζωής, το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη αλλά και για το σπίτι που ετοιμάζει στην Κρήτη, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Η προσωπική του ζωή

Αναφερόμενος στον τρόπο που τα μίντια προβάλουν την προσωπική του ζωή αλλά και για το πώς διαχειρίστηκαν το τροχαίο που ενεπλάκη, ο Βασίλης Μπισμπίκης σημείωσε πως "Ο κόσμος δεν είναι χαζός. Ο κόσμος καταλαβαίνει στην ουσία τι γίνεται. Το ότι μπορεί κάποιος ή κάποιοι να πουλάνε όλο αυτό το πράγμα που συνέβη με μένα γιατί κάνουν νούμερα, γιατί το κιτρινίζουν, γιατί η προσωπική ζωή πουλάει, γιατί όλο αυτό το πράγμα… Δεν σημαίνει ότι όλος ο κόσμος δεν καταλαβαίνει την πρόθεσή τους. Έτσι δεν είναι; Αυτό πιστεύω εγώ"

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Ήταν λίγο δύσκολο εκείνο το διάστημα αλλά στεναχωριέμαι περισσότερο για τους κοντινούς μου ανθρώπους. Όχι τους μακρινούς. Οι μακρινοί δεν με ενδιαφέρουν"

Οι ρόλοι και οι πραγματικότητα

Επιπλέον, σχετικά με την ταύτιση που γίνεται πολλές φορές με τους ρόλους που υποδύεται, ο ίδιος σημείωσε "Από μία με γοητεύει αυτό (ότι μπερδεύουν τον ρόλο με τον ηθοποιό) με την έννοια ότι ως καλλιτέχνης έχω πετύχει το σκοπό μου. Ότι αυτό που κάνω στην τηλεόραση ή στο θέατρο, στον κινηματογράφο, είναι τόσο αληθινό που νομίζουν ότι πραγματικά είσαι έτσι. Αυτό, ως κομπλιμέντο το παίρνω. Απ’ την άλλη όμως, όταν αυτό φεύγει απ’ αυτά τα όρια και ταυτίζουν την προσωπική μου ζωή με ρόλους, που εντάξει, μπορεί να έχω κάνει ένα λάθος στη ζωή μου, αλλά γενικεύουν ότι αυτό είναι όλο εγώ, αυτό είναι στενάχωρο"

Το σπίτι στην Κρήτη

Όσον αφορά το σπίτι που ετοιμάζει στην Κρήτη, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης υπογράμμισε πως "Εγώ προσπαθώ να φτιάξω ένα σπίτι τώρα στην Κρήτη, στα Χανιά. Σίγουρα η δυσκολία είναι ότι η δουλειά που κάνω είναι μόνο στην Αθήνα σχεδόν, πολύ δύσκολα μπορεί να κάνεις αυτή τη δουλειά, αλλά θα ήθελα να έχω ένα χώρο εδώ πέρα, μια φωλιά που να έρχομαι μαζί με τη Δέσποινα και να την αράζουμε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr