Follow us

Jet 3 | To ευέλικτο βρεφικό καρότσι που θα κάνει τις βόλτες του καλοκαιριού ακόμη πιο όμορφες

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου είναι μία ανάσα μακριά.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
καροτσι

Μπορεί να φαίνεται σαν ψέμα αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια: Το καλοκαίρι, η αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων, είναι μία ανάσα μακριά, και όπως όλοι, έτσι κι εγώ έχω αρχίσει να κάνω τα σχέδιά μου. Και μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να είχα να σκεφτώ την καλοπέραση και την ατελείωτη χαλάρωσή μου στις υπέροχες ελληνικές παραλίες, φέτος τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, αλλά σίγουρα πιο όμορφα.

Το πρώτο μου καλοκαίρι ως μαμά είναι πλέον γεγονός, και έχω ήδη συνειδητοποιήσει ότι οι ανάγκες του μωρού μου είναι - προφανώς - πάνω απ' όλα. Επειδή όμως πάντα λάτρευα τις βόλτες και τις εξορμήσεις, και επειδή θέλω όλα αυτά να τα μοιραστώ με τη μικρή μου, φρόντισα να προμηθευτώ τα απαραίτητα ώστε να κάνω τη ζωή όλων μας, ευκολότερη.

Βασικό στοιχείο της καθημερινότητάς μου, και δη της θερινής, είναι αναμφισβήτητα το καρότσι. Ένα σημαντικό αξεσουάρ για το οποίο κάθε μέλλουσα μαμά, δέχεται πολλές συμβουλές και απόψεις, μέχρι να καταλήξει στο ιδανικό. Κάπως έτσι ήμουν κι εγώ. Αν και τελικά η τελική επιλογή μου, ήταν πολύ πιο εύκολη απ' όσο πίστευα.

To βρεφικό καρότσι Jet 3 ήταν για εμένα μονόδρομος, μιας και διαθέτει ό, τι ακριβώς χρειάζομαι.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα