Follow us

Μόνο στο Yupiii! Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει ότι ο Πετράκης είναι γιος του!

Ο Αστέρης μαθαίνει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Αργυρώς

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΡΑΜΑ
Σασμός Αστέρης - Αργυρώ

Η αποκάλυψη που περίμεναν οι τηλεθεατές για την πατρότητα του Πετράκη έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός".

Ο Αστέρης μαθαίνει με απότομο τρόπο ότι εκείνος είναι ο πραγματικός πατέρας του γιου της Αργυρώς και έρχεται σε σύγκρουση μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ TO "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

Η αποκάλυψη

Ο Σταύρος καλεί εξοργισμένος τον Αστέρη. Εκείνος πηγαίνει ανυποψίαστος στο σπίτι του, όπου θα μάθει μια αλήθεια που θα τον κάνει να χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του. Ο Σταύρος τού αποκαλύπτει ότι ο Πετράκης είναι δικό του παιδί και πως τόσο καιρό η Αργυρώ τού λέει ψέματα. "Αυτή η γυναίκα σε κοροϊδεύει. Δες τι κάνει πίσω από την πλάτη σου. Ελπίζω πια να έχεις καταλάβει ποια πραγματικά είναι και για τι είναι ικανή" του λέει και ο Σταματάκης θολώνει από θυμό! Αμέσως τρέχει να βρει τη γυναίκα που τόσο αγάπησε και να τη φέρει αντιμέτωπη με το ψέμα της. Εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί, όμως η εμπιστοσύνη του έχει πια κλονιστεί. Ξαφνικά αρχίζει να νιώθει όπως την ημέρα που ήρθε αντιμέτωπος με τον αδελφό της, με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΡΑΜΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα