Follow us

Ένα τραγούδι ακόμα | Οι λαμπεροί καλεσμένοι του Γιώργου Θεοφάνους & όσα θα δούμε απόψε

Όσα έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Θεοφάνους για το αποψινό "Ένα τραγούδι ακόμα"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Γιώργος Θεοφάνους

Το 'Ένα τραγούδι ακόμα" επιστρέφει απόψε, Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 23:00 στο OPEN με το δεύτερο και τελευταίο μέρος του ξεχωριστού αυτού αφιερώματος με τραγούδια από αγαπημένες ελληνικές και ξένες σειρές.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ευρυδίκη, τον Μίλτο Παχαλίδη, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Λούκα Γιώρκα, τη Φωτεινή Δάρρα, τον Ζερόμ Καλούτα, τον Γιάννη Σαββιδάκη, την Ειρήνη Τουμπάκη, την Παρθένα Χοροζίδου, τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν σε πολύ γνώριμες και αγαπημένες μελωδίες.

Θα δούμε την Ευρυδίκη και τον Μίλτο Πασχαλίδη στο νέο τους ντουέτο που υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους και η Σάννυ Μπαλτζή. Στη συνέχεια ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα ερμηνεύσει δικές του επιτυχίες που ξεχώρισαν μέσα από εξίσου επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Η Φωτεινή Δάρρα βάζει τη μοναδική της πινελιά στον καμβά των "μεγάλων σειρών". Ενώ οι ηθοποιοί Ζερόμ Καλούτα και Παρθένα Χοροζίδου, εκτός από τις υποκριτικές τους ικανότητες, μας δείχνουν και τη μεγάλη τους αγάπη στο τραγούδι μέσα από πάρα πολύ γνωστά τραγούδια που έχουμε αγαπήσει. Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι αυτός που επιμελήθηκε το τραγούδι των τίτλων μιας πολύ πετυχημένης και γνωστής σειράς, στην οποία μάλιστα πρωταγωνίστησε και ο ίδιος. Η παρέα μεγαλώνει με την Ειρήνη Τουμπάκη, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της επιτυχημένης σειράς του OPEN "Έρωτας Φυγάς". Αυτή η εκπομπή δεν θα μπορούσε να μην έχει τη συνάντηση του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έγινε για πρώτη φορά στο "ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ" τον Ιανουάριο του 2022. Μέσα από αυτή τη μουσική συνάντηση θα θυμηθούμε αγαπημένες στιγμές της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση.

Η εκπομπή, κλείνοντας, αφιερώνει σε όλους τους τηλεθεατές της το νέο τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους και του Γιώργου Κρητικού, "Σ’ ευχαριστώ" μέσα από τη φωνή του Λούκα Γιώρκα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα