Follow us

Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Κώστα Παπαχλιμίντζου

Συνεχίζει ο Κώστας Παπαχλιμίντζος στην ΕΡΤ;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Κώστας Παπαχλιμίντζος Rnew

Ο Κώστας Παπαλιμίντζος, ο παρουσιαστής της ΕΡΤ που ενεπλάκη σε σενάρια μεταγραφολογίας, δεν αλλάζει πόστο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εφημερίδα "Real Life".

Όπως διαβάζουμε, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να μετακινείται από την ΕΡΤ στον ΣΚΑΪ για να γίνει ο νέος παρτενέρ του Δημήτρη Οικονόμου, ο δημοσιογράφος θα παραμείνει στη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο Κώστας Παπαλιμίντζος κλείδωσε και για την επόμενη σεζόν στην πρωινή εκπομπή "Συνδέσεις", όμως αλλάζει η παρτενέρ του. Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα, από το πρωινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ αποχωρεί η Κατερίνα Δούκα, που πήρε τη θέση της Χριστίνας Βίδου όταν εκείνη αποχώρησε για τον ΣΚΑΪ στις αρχές του 2025.

Η νέα παρτενέρ του Κώστα Παπαλιμίντζου θα είναι η Στέλλα Παπαμιχαήλ, που μετακομίζει από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου που παρουσίαζε μαζί με τον Αντώνη Φουρλή στις καθημερινές "Συνδέσεις" στο ERTNews.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

 
Διαφήμιση