Follow us

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη | Ο σύζυγος της Μαίρης διώχνει από το σπίτι τη μαμά του

Όλες οι ξεκαρδιστικές εξελίξεις του νέου επεισοδίου

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη - πηνελόπη πιτσούλη

H κωμική σειρά του MEGA "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" επιστρέφει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 22.40 με ένα νέο, γεμάτο γέλιο επεισόδιο.

Διάβασε αναλυτικά όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Μαίρη (Νίκη Λάμη): είναι αποφασισμένη να χωρίσει με τον Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Και ένα πρωί που συζητά μαζί του στο διαμέρισμα της, της χτυπά απροειδοποίητα το κουδούνι ο Παύλος (Κρατερός Κατσούλης), ο οποίος βρέθηκε στην γειτονιά της και σκέφτηκε να της κάνει επίσκεψη-έκπληξη.

 

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Το σχέδιο να κάνει τον άντρα της να ζηλέψει, προχωράει. Ο Γιώργος πιστεύει ότι η Μαίρη έχει εραστή που τον λένε Απόλλωνα. Πώς θα αντιμετωπίσει τον αόρατο αντίζηλο;

 

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι αναγκασμένη να υπομένει τις διαρκείς επικρίσεις της πεθεράς της για τη μαγειρική της. Και ξαφνικά, γίνεται ένα θαύμα και ο άντρας της αντί να κωφεύει στις γκρίνιες της μάνας του, αγανακτεί και την διώχνει από το σπίτι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

5X5 | Έρχεται το βράδυ της Κυριακής με τη Νόνη Δούνια και τον Δημήτρη Σταρόβα

Παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο "Δεσμός" και συγκεκριμένα το πρόγραμμα "Δεσμός για τα σχολεία", που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

18 Απρ 2024 07:00