Follow us

Eurovision 2023 | Ο 16χρονος Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό

"Κλείδωσε" ο εκπρόσωπος της χώρας μας για τη Eurovision 2023

Μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ έγινε γνωστό ότι ο Βίκτωρας Βερνίκος θα είναι ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Λίβερπουλ.

Ποιος είναι ο Βίκτωρας Βερνίκος;

Ο Βίκτωρας Βερνίκος γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στην Eurovision, καθώς είναι μόλις 16 ετών, ενώ το τραγούδι του "What They Say", με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει, είναι δική του σύνθεση.

Ο Victor Vernicos ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα Φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

"Ήξερα ότι πήγαινε πάρα πολύ καλά η συμμετοχή αφού προκρίθηκε στους 7 και μετά στους 3 και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος" είπε στα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε: "Το έχω γράψει εγώ, εγώ έκανα την παραγωγή, ασχολούμαι με τη μουσική από τα 4 μου όταν άρχισα μαθήματα πιάνου. Άρχισα να γράφω δικά μου τραγούδια στα 11 μου χρόνια και βγάζω κάτι πάρα πολύ αληθινό από μέσα μου".

Ο νεαρός καλλιτέχνης ανήκει στην ομάδα της "Panik Records".

Eurovision 2023 | Ο 16χρονος Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό

VICTORAS VERNICOS

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα