Follow us

Πρόταση δυσπιστίας κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας- Αποκάλυψε ποιοι ήταν οι 6 που παρακολουθούσε η ΕΥΠ

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε στη Βουλή τα 6 πρόσωπα που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση, σύμφωνα με την ΑΔΑΕ.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Αλέξης Τσίπρας

Πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης κατέθεσε πρίν από λίγο, ολοκληρώνοντας την ομιλία του στη Βουλή, ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ νωρίτερα είχε αποκαλύψει ποια ήταν τα πρόσωπα που ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ. Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ήταν επικεφαλής της παρακρατικής οργάνωσης που διέταξε και έκανε τις υποκλοπές.

Σε αυτούς που ήταν σε νομότυπη επισύνδεση, οπως είπε, συμπεριλαμβάνονται ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Χαράλαμπος Λαλούσης, ο πρώην γενικός διευθυντής των αμυντικών εξοπλισμών, Θεόδωρος Λάγιος, ο νυν διευθυντής Αριστείδης Αλεξόπουλος και ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, Αλέξανδρος Λιακόπουλος.

Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει ούτε μια ημέρα ακόμα, αυτός ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία, γι αυτό καταθέτουμε την πρόταση δυσπιστίας είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Σημειώνεται ότι τα ονόματα των υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ τα παρέδωσε- έστω και υπο μορφή τηλεφωνικών συνδέσεων και αριθμών- ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος, μετά από αίτημα που του υπέβαλε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

H συνέχεια στο TheTOC.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα