Follow us

Hot or Not | Αξίζει να δεις το "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν";

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος (ξανά)είδε τη νέα εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά

Πρωίαν σε είδον Φώτης Σεργουλόπουλος Τζένη Μελιτά

Με πρώτο δείγμα mainstream ψυχαγωγίας το "Στούντιο 4", όταν ανακοινώθηκε το "Πρωίαν σε είδον" από την ΕΡΤ1 κατάλαβα πως θα είχαμε στο... μενού μια ωραία εκπομπή. Είχε προηγηθεί άλλωστε και η "Κυψέλη" της ΕΡΤ2, που κακά τα ψέματα, μπορεί να έμοιαζε με εκπομπή περιφερειακού σταθμού, είχε όμως περιεχόμενο που θα τη ζήλευε και η ιδιωτική τηλεόραση.

Ακριβώς όπως η Μαρία Μπακοδήμου, έτσι και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μάλλον για πρώτη φορά επανερχόταν με ζωντανή εκπομπή και μάλιστα σε μια πρωινο/μεσημεριανό ζώνη να δώσει ξανά κι αυτός τις εξετάσεις του. Αν όχι τις πρώτες του, αυτές του Σεπτεμβρίου.

Μη σας τα πολυλογώ, εμένα η εκπομπή δεν με ενθουσίασε στην αρχή. Αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει ένα minimum καλής τηλεόρασης, ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, γιατί η Ψυχαγωγία της ΕΡΤ1 είναι εδώ και καιρό αρκετά καλή. Ωστόσο, λίγα ήταν αυτά που θα κρατούσα, όπως πχ τα χιουμοριστικά σκετς.

Μέχρι τη νύχτα της Τετάρτης, που πέτυχα σε επανάληψη την εκπομπή του μεσημεριού της ίδιας μέρας. Εκεί είδα μια "τυχαία" εκπομπή, ούτε πρεμιέρα ούτε κάποια πολυπρομοταρισμένη. Τότε κατάλαβα πως εκεί είναι που πρέπει να κάτσεις να δεις μια εκπομπή για να πεις αν είναι ενδιαφέρουσα, στο ρελαντί της.

Τελικά παρακολούθησα μια συμπαθέστατη μοντέρνα εκπομπή, με ανάλαφρα θέματα και όμορφα πρόσωπα. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν κάνει καμία ιδιαίτερη προσπάθεια να παρουσιάσει ή να πρωταγωνιστήσει. Η Τζένη Μελιτά είναι ο χαρούμενος εαυτός της, μια κοπέλα φρέσκια, με χιούμορ και ευστροφία. Μαζί τους στο κάδρο θα βάλω και για τον Γιώργο Πασπαράκη, που τουλάχιστον στη συγκεκριμένη εκπομπή είχε δύο στα δύο, και το ρεπορτάζ δρόμου για την ερμηνεία της λέξης "δερματοστιξία" αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Τζακ Σαβορέτι. Ναι ΟΚ, πέρα από τις φωτογραφίες του Σαβορέτι, δεν ξέρω ούτε μισό τραγούδι του, όπως και πολλοί άνθρωποι του περίγυρού μου, αλλά αντιλαμβάνομαι πόσο δημοφιλής είναι. Εναλλακτική η εκπομπή, εναλλακτικός και ο καλεσμένος. Αν ήθελα να δω καλεσμένη τη Βανδή, θα επέλεγα κάτι άλλο.

Μετά ήρθε κι αυτό το αστείο debate με τον Αστικό Μύθο γύρω από τον Μάκη Τσέλιο και εκεί κατάλαβα πως οι δυο αυτοί άνθρωποι κάνουν μια fun εκπομπούλα που θα μπορούσες να τη δεις ακόμα και στο ERTFLIX. Δεν είναι δα και τόση η "επικαιρότητα" που έχει το "Πρωίαν σε είδον", οπότε αν τη δεις σε ουδέτερη μέρα και ώρα δεν θα σου φανεί σημαντικά ασυντόνιστη με τη στιγμή.

Με λίγα λόγια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά κάνουν μια εκπομπή που μπορεί να παίζει ακριβώς όπως παίζει το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, σου κρατάνε παρέα χωρίς να απαιτούν το 100% της προσοχής σου. Και αυτό είναι μια χαρά. Not that bad, dear ERT!

Hot or Not | Αξίζει να δεις το "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν";

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα